Hesabım
    Mads Mikkelsen'lı "Polar"dan İlk Kare!

    Mads Mikkelsen'ı bir suikastçıya dönüştüren "Polar" filminden ilk kare geldi.

    Mads Mikkelsen başrollü aksiyon filmi Polar'dan ilk kare yayınlandı. Hannibal dizisi ile uluslararası çapta ilgi çekmeye başlayan, Doktor Strange filminin Kaecilius'u olarak da hatırladığımız Danimarkalı oyuncu Mads Mikkelsen'ın usta bir suikastçıyı canlandıracağı film, Victor Santos'un Dark Horse basımı çizgi roman serisi Polar: Came From the Cold'dan beyaz perdeye uyarlanıyor. Film, Rammstein, Britney SpearsRihanna, David Guetta ve Maroon 5 gibi başarılı müzisyenlerin video kliplerinin yanı sıra Mahşerin Dört Atlısı filmi ile de tanınan, Camerimage ödüllü İsveçli yönetmeni Jonas Åkerlund'un imzasını taşıyor.

    Duncan Vizla dışarıdan normal bir adam olarak görülse de aslında gerçek çok farklıdır. Duncan dünyanın en iyi suikastçısı olan Black Kaiser'dır. Ancak suikast günleri geride kalmış ve tehlikeli dünyasına veda etmiş olan Duncan, bir sakin bir yaşam sürmeye karar vermiştir. Ancak eski işvereninin verdiği bir karar emeklilik planlarını sekteye uğratacaktır. Eski işvereni Duncan'ın hayatta kalmasının şirket için tehlike arz ettiğine karar verince, Duncan'ın peşine suikastçılar takılır. Duncan'dan daha genç, daha hızlı ve acımasız katillerden oluşan bir ordu artık Duncan'ı susturmak için hiçbir engel tanımayacaktır. İstemediği halde suç hayatına geri dönen Duncan, bir kez daha Black Kaiser olmak ve hayatta kalmak için mücadele etmek zorundadır...

    Aksiyon, gizem ve entrikalarla örülü bir polisiye yapım, suç yaşamının karanlık koridorlarını arşınlarken, bir adamın kişisel hesaplaşmalarını da masaya yatırıyor. The Constantin Film/Bolt Pictures ve Dark Horse Entertainment ortak yapımı filmin senaryosunda Jayson Rothwell'in imzası bulunuyor. Kadrosunda Disney'in çocuk yıldızlarından biriyken büyüyüp serpilerek güzel bir kadına dönüşen Vanessa Hudgens, Emmy ödüllü Vikings serisinin cesur güzeli Lagertha'ya hayat veren Katheryn Winnick, Doctor Who'nun Nardole'u Matt Lucas, profesyonel güreşçilikten oyunculuğa geçiş yapan Robert Maillet ve güzel oyuncu Ruby O. Fee'nin de yer bulduğu polisiye filmin görüntü yönetmenliğini Pär M. Ekberg üstleniyor. Filmin müziklerinde ise Kanadalı progressive house müzik yapımcısı ve sanatçı Deadmau5'un imzası var.

    Filmin henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top