Hesabım
    "Penguins"ten Yayınlanan Yeni Poster İle Kışın İlk Günleri Kutlanıyor!

    Disneynature'ın "Penguins" belgeselinden ilk poster yayınlandı.

    2019'un Dünya Günü'nde izleyiciler karşısına çıkmaya hazırlanmakta olan Disneynature prodüksiyon şirketinin bünyesinde gösterime sunulacak "Penguins" belgeselinden ilk poster belgesel meraklılarına sunuldu. Geçtiğimiz yıl fragmanı paylaşılan Penguins belgeselinin posteri özellikle kışın ilk günlerinde yeniden gündeme gelmesi için yayınlandı. Alastair Fothergill ve Jeff Wilson'ın yönetmenliğindeki Disneynature'ın yeni dönem projelerinden biri olan Penguins'i Dane DeHaan seslendiriyor. Belgesel, Adélie pengueni türünde olan Steve adındaki bir penguenin hikayesi çerçevesinde geçiyor.

    Penguins, buzlu Antarktika'nın bahar döneminde binlerce erkek penguenin de katılımıyla partner arayışı içinde olan ve yuva inşa eden Steve'in aile kurma hikayesini konu ediniyor. Siyah beyaz dostlarımız için hiç de kolay olmayacak olan bu süreçte av peşinde yüzen katil balinalar ve yine av peşindeki pars fokları, Steve ve diğer erkek penguenlerin yuva kurma konusundaki arayışlarını daha da zorlaştıracak.

    Penguins belgeseli ile onuncu belgesel projesine imza atan olan Disneynature, The Walt Disney Studios'un 60 yılın ardından kurduğu Disney markası altındaki ilk şirket konumunda bulunuyor. 2008'in Nisan ayında kurulan Disneynature, kurulduğu günden bu güne kadar dünyanın en iyi yönetmenlerinin gözünden vahşi yaşam hikayelerine belgesellerinde yer veriyor.

    Disneynature'ın yeni belgeseli Penguins haricinde, anne ayının iki yavrusunu nasıl eğittiğini konu edinen epik öyküsüyle Bears; Afrika yağmur ormanlarındaki Oscar adındaki şempanzeden yola çıkarak onların aile bağları ve yaşamlarını konu edinen Chimpanzee; farklı iki cins kedi ailesini konu alan African Cats; Çin'in vahşi yaşamındaki panda, maymun ve leopar ailelerine kamerasını uzatan Born In ChinaMeryl Streep'in sesi eşliğinde kelebekler, sinekkuşları, arılar, yarasalar ve çiçekler hakkındaki Wings of Life; Pierce Brosnan'ın sesi eşliğinde okyanusun derinlerindeki yaşama uzanmamızı sağlayan Oceans; gizemli yaşamlara sahip flamingoları konu edinen The Crimson Wing: Mystery of the Flamingos; dünya üzerindeki en ilginç yaşamlara sahip olan polar ayıları, filler ve kambur balinaları konu edinen Earth ve Güney Asya ormanlarının antik kalıntıları arasındaki maymunların yaşamına göz atan Monkey Kingdom isimlerinde dokuz adet belgeseli bulunuyor.

    Penguins belgeseli, 17 Nisan 2019 Dünya Günü'nde izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top