Hesabım
    "John Wick 3"te Ölü Sayısı Tavan Yapacak!

    Serideki en yüksek ölü sayısı "John Wick 3"te olacak.

    John Wick 3: Parabellum ölü sayısı konusunda öncüllerini geçecek. Sinemaseverler ve eleştirmenler tarafından epey beğenilen ilk iki filmiyle tüm dünyada 260 milyon dolar gişe hasılatı elde eden aksiyon serisi “John Wick”in devam halkası hakkında yeni bilgiler öğrenildi. Filmin yönetmeni Chad Stahelski, 3. devam halkasında Wick'in elinde can veren insan sayısının arttığını açıkladı.

    Entertainment Weekly'e konuşan yönetmen Stahelski, 3. devam filminin bir nevi orijin hikayesi olduğunu söyledi. Polygon'da yer alan bir incelemeye göre; John Wick serinin ilk filminde 84, ikinci filminde ise 128 kişiyi öldürmüştü. Ancak ilk filmdeki isabet oranı olan %86 da ikinci filmde %80'e inmişti. O nedenle 3. filmden beklentimiz bir hayli yüksek. Bu kez ünlü tetikçinin peşinde de çok daha fazla kişi olacak gibi görünüyor.

    Filmin konusu; John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

    İlk iki filmin senaristi Derek Kolstad yine senaryoya imza atarken, usta oyuncu Ian McShane’in hayat verdiği Continental Oteli’nin sahibi Winston, otel misafirlerini karşılayan Charon (Lance Reddick), Bowery’nin Kralı (Laurence Fishburne) ve dilsiz tetikçi Ares (Ruby Rose) yeni filmde rollerini tekrar canlandıracak. Oscar ödüllü Halle Berry'nin John Wick ile Orta Doğu'da tanışmış ve geçmişte bir ilişkisi olmuş olan etkileyici Sofia'ya hayat vereceği devam filminde Mark Dacascos ve Asia Kate Dillon da Yüksek Masa'yla bağlantılı karakterlere hayat veriyor. Hollywood efsanesi olan oyunculardan Anjelica Huston ise Wick'in yetiştirilmesi ve korunmasında görev almış bir karakter ve Yüksek Masa'nın başkanı olarak karşımıza çıkacak. 

    Merakla beklenen devam halkası "John Wick 3: Parabellum" ülkemizde 17 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top