Hesabım
    Keanu Reeves 'Wolverine' Olmak İstiyor!

    Hugh Jackman'ın mirası yeni Wolverine, Keanu Reeves olabilir mi?

    Geçtiğimiz yıl Wolverine olmaktan emekli olduğunu açıklayan Hugh Jackman'ın yerini kimin doldurabileceği, çizgi roman ve X-Men filmlerinin hayranları tarafından tartışma konusu olmuştu. Yaklaşık 17 yıldır Wolverine olarak izlediğimiz Hugh Jackman, Logan filminin ardından Fox ile olan anlaşmasının sona erdiğini açıklamıştı. Logan filmindeki akibetinin dışında emeklilik nedeni olarak Jackman'ın ilerleyen yaşı ve sağlık sorunları da gündemdeki yerini koruyor.

    Hollywood oyuncularının DC ve Marvel'a kimi canlandırmak istiyorlarsa talepte bulunmaları ve eğer ki şanslılarsa da istedikleri rolü elde etmeleri konusu yıllardır popüler durumda. Bu popüler akım Keanu Reeves ile devam ediyor. Son yıllarda John Wick karakteri ile sinemaseverlerin beğenisini toplayan Keanu Reeves, Wolverine hayranlarının talebi üzerine Wolverine'i canlandıracak yeni isim olabilmesi konusunda açıklamada bulundu. Reeves, Replicas filminin basın toplantısı sırasında basından gelen soruları yanıtladı. Keanu Reeves, birkaç yıl önce Wolverine ve Batman olma talebinde bulunmuş ve iki rolü de alamamıştı. Ünlü oyuncu gelen sorulara yanıt olarak tüm bunlara rağmen hala seve seve Wolverine olabileceğini söyledi. Batman ve Wolverine rolleri dışında Reeves'in kabul edebileceği çizgi roman karakterleri olup olmadığı sorusuna ise Reeves, "Aday olabileceğim başka bir karakter bulunmuyor." yanıtını verdi.

    Aradan geçen yıllara rağmen hala Wolverine olmak isteyen Keanu Reeves'in ve Wolverine'in hayranları bu açıklamaların ardından Wolverine olmasını istedikleri başka oyunculara yaptıkları gibi hayran çalışması yaptılar. Çizgi roman takipçileri daha önce de Captain Marvel için Ronda Rousey'li, Mr. Sinister için Bryan Cranston'lı, Captain America için John Cena'lı, Wolverine için Tom Hardy'li çalışmalar yapmışlardı.

    Reeves'in yıllardır yaşlanmadığı üzerine yapılan mizah, Wolverine'in de Reeves gibi yaşlanmadığı gerçeğiyle birlikte daha da katlanmış bulunuyor. Tüm bu tartışmalar ve Keanu Reeves'in açıklaması üzerine, kimileri Wolverine'in sinemadaki varlığının devam ettirilebileceğini savunurken, kimileri de artık bunun mümkün olmadığını söylüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top