Hesabım
    Timothée Chalamet'li Aile Dramı "Güzel Oğlum"dan İlk Altyazılı Fragman!

    Timothée Chalamet'in başrolünde yer aldığı aile dramı "Güzel Oğlum"dan ilk Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

    Timothée Chalamet'li Güzel Oğlum filminden ilk altyazılı fragman burada! Geçtiğimiz yıl Oscar yarışına damgasını vuran iki yapım, ilk aşkın ve cinselliğin keşfinin iz bırakan sancısını temel alan Beni Adınla Çağır ve genç bir kadının kendini bulma yolcuğu Uğur Böceği ile yıldızı parlayan genç yıldız Timothée Chalamet ve Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Steve Carell'ın başrolleri paylaştığı aile dramı, baba-oğulun yazdığı "Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction" isimli otobiyografik kitaptan beyaz perdeye uyarlanıyor. Timothée Chalamet'in rolü için verdiği 11 kilonun yarattığı değişim de fragmanda dikkat çekiyor.

    Yürekleri burkan film, uyuşturucu bağımlılığı olan oğlunu kurtarmak için elinden geleni yapan bir babanın hikayesini anlatıyor.

    Nick parçalanmış bir ailenin çocuğudur. Annesi Vicki ile babası David boşanmıştır ve mahkeme onun velayetini annesine vermiştir. İyi bir baba olan David boşanmanın ardından oğlundan uzak kalsa da onunla ilgilenmeyi ihmal etmez. Ancak iyi bir çocuk ve başarılı bir öğrenci olan Nick’in hayatında ani bir değişim söz konusudur. Notları düşmeye başlar ve ruh hali değişir, kısa sürede bu durum ailesinin de dikkatini çeker. Oğlundaki değişimlerin nedenini anlamaya çalışan David acı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Nick, kristal meth bağımlısı olmuştur. David, oğlunu iyileştirmeye kararlıdır ve her ne olursa olsun onu içine düştüğü bataklıktan kurtaracaktır...

    Kırık Çember” filmi ile Yabancı Dilde En İyi Film Oscar’ına aday gösterilen Felix Van Groeningen'in imzasını taşıyan "Güzel Oğlum" filmi, uzun yıllar boyunca bağımlılık ile başa çıkmakta olan bir ailede hayatta kalma, nüksetme ve iyileşme konusunda yüreklendirici ve ilham verici bir deneyim.

    Oscar adayı güzel oyuncu Amy Ryan'ın anneyi canlandırdığı filmin kadrosunda Altın Küre ödüllü Maura Tierney, genç yetenek Jack Dylan GrazerChristian ConveryKaitlyn DeverJulian Works de yer alıyor. 

    Dünya prömiyerini geçtiğimiz Eylül ayının başlarında, gösteriminden sonra ayakta alkışlandığı Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren dram yapımı ardından Donostia-San Sebastián Uluslararası Film Festivali, Zürih Film Festivali, Londra Film Festivali ve Stockholm Uluslararası Film Festivali seyircilerinin de karşına çıktı. Seyircisini gözyaşlarına boğacağı kesin gibi görünen "Güzel Oğlum" filmi ülkemizde 15 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top