Hesabım
    Danimarka İşi Hiciv "St. Bernard Syndicate"ten Fragman Var!

    Danimarka yapımı "St. Bernard Syndicate" filminden ilk fragman çıktı.

    Yeni hiciv komedisi St. Bernard Syndicate'ten ilk fragman yayınlandı. Danimarka'nın ünlü komedi ikilisi Frederik Cilius Jørgensen ve Rasmus Bruun'u başrollerine yerleştiren bağımsız dramatik komedi, ekonomik sınırların içine dahil olmanın tehlikelerini mizahla harmanlayarak seyircilerine sunuyor.

    Filmin konusu; İki tuhaf girişimci Çin Evcil Hayvan endüstrisinde servet kazanmak için bir iş serüvenine başlar. İkilinin amacı Saint Bernard köpekleri için bir üreme merkezi açmaktır. Köpekleri Çin’in orta sınıfına satmayı düşünen girişimciler için işler pek de düşledikleri gibi gerçekleşmez. Planları bekledikleri gibi gitmeyince hayalleri suya düşen ikili büyük bir çaresizliğe kapılır. Adamların umutsuzlukları onların yoldan çıkıp farklı yerlere savrulmalarına neden olur. Ancak bu süreç ikisine de yanlış yönlendirilmiş hırs ve sıkıntı içinde oluşması muhtemel olmayan bir arkadaşlık hakkında dersler sunacaktır. İki adam, bir köpek ve sonsuz kötü fikrin yer aldığı bu yolculuk ikili için oldukça zorlu ve komik geçecektir...

    Sundance Film Festivali'nden Büyük Jüri Ödülü'ne layık görülen yıkıcı hicivci Mads Brügger'in yönetmen koltuğuna oturduğu yapımda senaryo ise Tribeca Film Festivali'nden ödülle dönen Lærke Sanderhoff'un imzasını taşıyor. 

    Filmin kadrosunda başroldeki komedi ikilisine ek olarak Flemming SørensenVibeke MannicheBoyang LiTan ZhengMohamed Ali OsmanJiafei Wang ve köpek Dollar'ı canlandıran minnoş Odessa yer alıyor. Tribeca Film Festivali'nin Uluslararası Anlatı Yarışması'nda En İyi Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu dallarında ödüle uzanmayı başaran hiciv komedisi Amerika'da 5 Şubat 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top