Hesabım
    Bryan Cranston ve Kevin Hart’lı “The Upside”tan Yeni Görüntüler Geldi!

    Merakla beklenen “The Upside” 15 Şubat’ta sinemalarımıza konuk olacak.

    2011 yapımı sevilen Fransız filmi “Can Dostum”un yeniden uyarlaması olan komedi ve drama filmi “The Upside”ın yeni tanıtım videosu görücüye çıktı.

    Başrollerini Altın Küre ve Emmy ödüllü Bryan Cranston ve komedi filmlerinin aranan yüzü Kevin Hart’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü Nicole Kidman, “The Good Wife” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Julianna MarguliesGolshifteh FarahaniAja Naomi King ve Tate Donovan gibi isimler yer alıyor. Prömiyerini geçtiğimiz sene Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ise “Sihirbaz”, “Limit Yok” ve “Uyumsuz” gibi filmlerle tanınan Neil Burger üstleniyor.

    Sağlık problemleri nedeniyle bir yardımcıya ihtiyaç duyan felçli zengin bir iş adamının iş için bulduğu kişiyle eğlenceli ve dramatik bir dostluk kurmasını anlatan Fransız yapımı “Can Dostum”un başrollerinde Francois Cluzet ve Omar Sy yer alıyordu. Yabancı Dilde En İyi Film dalında Altın Küre’ye, yedi dalda ise César’a aday gösterilen film tüm dünyada 426 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

    “The Upside” ülkemizde 15 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top