Hesabım
    The Predator'ın Üç Farklı Sonu Var!

    The Predator filminin üç farklı sonunun çekildiği ve bu sonlar hakkındaki detaylar açıklandı.

    Iron Man 3, Nice Guys, Predator gibi aksiyon filmlerinin senarist ve yönetmeni Shane Black'in yönetmenliğini üstlendiği ve geçtiğimiz yıl içerisinde sinemalarda izleyicisiyle buluşan The Predator filmi ile ilgili bilinmeyen detaylar açıklandı. Dikkat, bu haber spoiler içerir!

    The Predator'ın bize sunulan halinde artık Predator Killer isimli kostümler kullanılmaya başlanıyordu. Böylece artık insan ırkı yaratıklara karşı savunmasız kalmayacaktı. Bu kostümleri tasarlayan ve birçok bilim kurgu, fantastik, korku yapımının kostüm tasarımcısı Yuri Everson, sosyal medya üzerinden kostümler üzerine bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın açıklaması ise, The Predator hayranları için yaptığı paylaşımdan çok daha önemliydi.

    Kostüm tasarımcı Yuri Everson sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, The Predator için üç farklı son çektiklerini, filmin kullanılmayan bir senaryosunda Alien filminden tanıdığımız ve Sigourney Weaver'ın canlandırdığı Ripley karakterine yer verildiğini açıkladı. Paylaştığı görsel, Ripley'in Predator Killer kostümünü içeriyordu. Ama Ripley karakterini Sigourney Weaver değil, dublörü olarak Breanna Watkins canlandırıyordu.

    Predator ve Alien filmlerinin ortak bir evreni paylaştığı bilinenler arasında yer alıyor. Her ne kadar zamansal olarak Ripley'in The Predator filminde yer alması çok anlamlı olmasa da, filme bununla ilgili yeni bir açıklama getirileceği düşünülüyor. Ridley Scott'ın 1979 yapımı Alien filminin, bu evrenin zaman çizelgesine bakıldığında bundan neredeyse bir asır sonrasında geçtiği biliniyor. The Predator filminde Ripley'nin görünmesiyle ise Alien filmlerinin gerçekleştiği zaman diliminden öncesine gidilmiş olunduğu için kafa karışıklığı yaratılıyor. Ama, Predator ve Alien filmlerinin evreninde zaman yolculuğu kavramının olduğu düşündüğü zaman, bir açıklama getirmenin çok da zor olmayacağı görüşler arasında yer alıyor. Yönetmen Shane Black'ten konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmese de, ilerleyen günlerde bu tartışmaya bir son vereceği bekleniyor.

    The Predator tehdit altında olan insan ırkını, ölümcül Predator ırkından korumaya çalışan bir ekibin mücadelesini anlatıyor. Küçük bir çocuğunun yaptığı yanlışlık, evrenin en ölümcül avcıları olan Predator ırkının gezegene geri dönmesine neden olur. Onlar artık hiç olmadığı kadar güçlü, zeki ve ölümcüldür. Irk kendilerini diğer türlerden topladıkları DNA örnekleri ile oldukça geliştirmiştir. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. İnsan ırkının sona ermesini ise sadece eski askerler ve hoşnutsuz bir fen öğretmeninden oluşan uyumsuz bir ekip engelleyebilir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top