Hesabım
    Ryan Reynolds'dan Pokémon Dedektif Pikachu Paylaşımı!

    Ryan Reynolds'ın Pikachu'yu seslendirdiği Pokémon Dedektif Pikachu filminden bir kamera arkası görseli yayınlandı.

    Bir dönemin vazgeçilmez anime çizgi dizisi olan, bolca olay ve tartışma yaratan Pokemon'un Pokémon Dedektif Pikachu isimli live-action filmi yapıldı. Ryan Reynolds ise Pokémon Dedektif Pikachu filminde hem Pikachu'yu seslendirdi hem de ona hayat verdi. 2019 yılı içerisinde vizyonda göreceğimiz Pokémon Dedektif Pikachu filminden Reynolds gün içerisinde sosyal medya üzerinden bir Pikachu görseli paylaştı.

    Pokémon Dedektif Pikachu filminde başarılı özel dedektif Harry Goodman esrarengiz bir şekilde kaybolur ve 21 yaşındaki oğlu Tim babasına neler olduğunu öğrenmek için kolları sıvar. Bu araştırmada Tim’e babasının eski Pokémon ortağı Dedektif Pikachu yardım eder. Pikachu esprili ve sevimli olduğu kadar iyi bir dedektiftir. Eşsiz bir şekilde birbirleriyle anlaşabildiklerini fark eden Tim ve Pikachu bu karmaşık sırrı çözmek için heyecan verici bir macerada güçlerini birleştirir. İnsanların ve Pokémonların birlikte yaşadığı Ryme Şehri’nin neon ışıklı sokaklarında ipuçları arayan ikili maceraları sırasında türlü türlü Pokémonlarla karşılaşır ve bu huzurlu hayatı yok edebilecek ve tüm Pokémon evrenini tehdit eden şoke edici bir komployu açığa çıkarır. 

    Ryan Reynolds'ın hareket yakalama üzerine dijital bir çalışma olan motion-capture teknolojisiyle Pikachu'yu canlandırdığı fantastik animasyon macera türündeki filmde Reynolds'a, Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminden tanıdığımız Justice Smith, Big Little Lies'dan tanıdığımız Kathryn NewtonKen Watanabe, usta oyuncu Bill Nighy gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise "Köpekbalığı Hikayesi”, “Canavarlar Yaratıklara Karşı” ve “Goosebumps: Canavarlar Firarda” filmleriyle tanınan Rob Letterman oturuyor.

    Pokémon Dedektif Pikachu, 10 Mayıs 2019 tarihinde ülkemizdeki sinemalarda izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top