Hesabım
    Bohemian Rhapsody'nin Kovulan Yönetmeninden Filme Gönderme!

    Bryan Singer, yönetmenliğinden kovulduğu Bohemian Rhapsody filminin Altın Küre'de ödüllendirilmesinin ardından bir paylaşımda bulundu.

    76. Altın Küre Ödülleri'nde dram dalında En İyi Film ödülüne layık görülen biyografik dram filmi Bohemian Rhapsody'nin yönetmeni olan Bryan Singer, filmin çekimleri sırasında filmden kovulmuştu. Singer'ın kovulma nedeni ise filmin Altın Küre ödüllü oyuncusu Rami Malek ile Bryan Singer arasında filmin çekimlerinin başladığı zamandan itibaren çıkan anlaşmazlıklardı. Pazar gecesi sahiplerine görkemli bir tören eşliğinde teslim edilen Altın Küre Ödülleri'nin ardından ünlü yönetmen Bryan Singer, Bohemian Rhapsody ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    What an honor. Thank you #HollywoodForeignPress

    Bryan Singer (@bryanjaysinger)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bohemian Rhapsody'nin görüntü yönetmeni Thomas Newton Sigel'ın da Singer'ın sete gelmediği zamanlarda yönetmenliği üstlendiğinin de altı çizmiş ve yönetmenin, sette yaşanan gerilim sebebiyle travma sonrası stres bozukluğu yaşadığı iddia edilmişti. Bunların ardından 20th Century Fox, yönetmenin ismini projeden tamamen çıkarmıştı. Ancak filmin başrol oyuncusu Rami Malek, Singer'ın kovulmasının ardından durumdan pek de memnun olmadığını, aralarındaki sorunun çözüldüğünü ve aslında çekimlere devam edilebileceğini Fox'a ifade etmişti. 20th Century Fox ise Singer'ın sağlığının daha önemli olduğunu ve kendisinin sevdikleri bir yönetmen olduğunu belirtmişlerdi. X-Men filmlerinin de yönetmenliğini yapan ünlü isim Bryan Singer'ın özellikle X-Men Apocalypse ve Superman Returns filmlerinin çekimleri sırasında birden ortadan kaybolduğu söylentileri ortaya çıkmıştı. Ayrıca Singer'ın setten kovulmasından birkaç gün sonra 17 yaşındaki bir çocuğu 2003 yılında istismar ettiği suçlamaları ortaya atılmıştı.

    Altın Küre ödüllü ve Queen grubunun efsanevi unutulmaz ismi Freddie Mercury'nin hayatını konu edinen Bohemian Rhapsody'nin eski yönetmeni Bryan Singer, filmin ödül almasının ardından sosyal medya üzerinden filmin bir kamera arkası görüntüsünü paylaştı. Fotoğrafta kendisi de yönetmen koltuğunda oturuyordu. Paylaşımında ise "Ne büyük bir onur #HollywoodForeignPress" sözlerine yer veren yönetmene dair Altın Küre Ödül Töreni'nde ödül almak için sahneye çıkan hiç kimse tek bir söz etmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top