Hesabım
    Yeşil Rehber'in Yönetmeninden Cameron Diaz'a Yıllar Sonra Gelen Özür!

    Peter Farrelly, There's Something About Mary setinde Cameron Diaz'a yaptıkları konusunda özür diledi.

    En İyi Senaryo, müzikal ve komedi kategorisinde En İyi Film ve Mahershala Ali'nin sahiplendiği En İyi Erkek Oyuncu Altın Küreleri'nin sahibi olan Yeşil Rehber filminin yönetmeni Peter Farrelly'den yıllar sonra bir itiraf geldi. National Board Of Review Gala'ya katılım gerçekleştiren Farrelly, orada bir açıklamada bulundu.

    Salak İle Avanak, Çatlak Film, ŞıpsevdiTakıldım Sana ve Ah Mary Vah Mary'nin yönetmeni Peter Farrelly, yıllar sonra bir itirafı katıldığı galada basın ile paylaştı. 1998 yapımı Ah Mary Vah Mary filminde Bobby Farrelly ile birlikte yönetmen koltuğuna oturan Peter Farrelly, Cameron Diaz'a karşı olan tavırları nedeniyle özür diledi. Aslına bakıldığında Peter Farrelly'nin bu davranışını Cameron Diaz 1998 yılında The Sunday Times'a anlaşmış, ancak basından hiçbir tepki alamamıştı. Diaz konu hakkında, "Bir restorandaydık ve Peter Farrelly bana resmen cinsel organını göstermişti." sözlerini sarf etmiş, ancak bu duruma gülüp geçtiklerine dair sözler eklemişti.

    Peter Farrelly'nin Cameron Diaz da dahil olmak üzere, çalıştığı birçok isme aynı istismarı içeren garip şakayı yaptığı bilinenler arasında yer alıyor. Farrelly, bu konunun yeniden gündeme gelmesiyle yaptığı açıklamada "Bir aptal gibi davrandım. Bu onlarca yıl önceydi ve komik bir şaka yaptığımı düşünüyordum. Ama gerçekte bu konuyla ilgili çok utanıyorum. Gerçekten üzgünüm." sözlerini belirterek Diaz'dan özür diledi. Diaz'a bu konu hakkında yeniden sorular yöneltildi, ancak henüz bir karşılık bulunamadı.

    Ah Mary Vah Mary filmi, mezuniyet gecesinde hayatının aşkını bulduğunu düşünen Ted'in yaşadığı facialar sonucu Mary'yi bir daha görememesini konu ediniyor. 12 yıl sonra yeniden karşılaşan Mary ve Ted'in yeniden bir araya gelme hikayesini anlatan filmde Ted'in Mary'yi geri kazanmaya çalışmasını izlemiştik. Filmin başrollerinde ise ünlü komedyen Ben Stiller, başarılı ve güzel oyuncu Cameron Diaz, geçtiğimiz yıl The House That Jack Built filmiyle tekrardan beyaz perdede izlediğimiz Matt Dillon ve Bugün Aslında Dündü, AbyssSchitt's Creek gibi yapımlardan tanıdığımız Chris Elliott yer alıyordu.

    Üç Altın Küre ödülü sahibi olan Yeşil Rehber filmi ise ülkemizde 29 Kasım 2018 tarihinde izleyicileriyle buluşmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top