Hesabım
    Viggo Mortensen İlk Yönetmenlik Denemesi İçin Gün Sayıyor!

    Viggo Mortensen aile draması “Falling” ile yönetmen koltuğuna geçiyor.

    Yüzüklerin Efendisi” serisinin Aragorn’u, “Şark Vaatleri” ve “Kaptan Fantastik” filmleriyle Oscar’a aday gösterilen başarılı oyuncu Viggo Mortensen’in ilk yönetmenlik denemesi “Falling”in prodüksiyon tarihi belli oldu. Aktörün başrolünü, yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği aile dramasının çekimlerine Şubat ayının sonlarında Toronto kentinde başlanacağı öğrenildi.

    Filmde başrol isme üç Altın Küre adaylığı bulunan usta oyuncu Lance Henriksen ve “Borg McEnroe”nun yıldızı, geçen sene “Örümcek Ağındaki Kız”da izlediğimiz İsveçli aktör Sverrir Gudnason eşlik ediyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yapımcıları arasında “The Witch”, “Anon” ve “How It Ends” gibi filmlerin yapımcısı Daniel Bekerman da yer alıyor.

    Hikaye detayları tam olarak bilinmeyen filmde Viggo Mortensen erkek partneri ve evlatlık kızı ile birlikte Güney Kaliforniya’da yaşayan bir adamı oynuyor. Lance Henriksen ise düşünceleri ve davranışları geleneksel döneme ve aile yapısına çok daha uygun olan bir çiftçiye hayat veriyor. Mortensen emekli olacak bir yer bulmak amacıyla ailesiyle birlikte Los Angeles’a taşındığında, bu iki çok farklı dünya birbiriyle çarpışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top