Hesabım
    Billy Zane, Marlon Brando Olacak!

    Marlon Brando'yu anlatacak olan filmin yapımcılığını ve başrolünü Billy Zane üstlenecek.

    Klasik kült filmler haline gelen Francis Ford Coppola yönetmenliğindeki The Godfather ve Apocalypse NowBernardo Bertolucci yönetmenliğindeki Paris'te Son Tango, Elia Kazan yönetmenliğindeki Rıhtımlar Üzerinde gibi filmleriyle yaşamımıza giren ve bir daha da asla çıkmayan 2004 yılında kaybettiğimiz efsane oyuncu Marlon Brando'ya dair yazılan anılardan yola çıkan Waltzing With Brando kitabı beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin yapımcılığını ve başrolünü ise Billy Zane üstleniyor.

    Marlon Brando hakkındaki anıları içeren ve Waltzing With Brando ismine sahip olacak film, Berbard Judge'ın aynı isimli kitabından uyarlanıyor. Kitap, 1969 ile 1974 yılları arasında Tahiti Adası'nda Bernard ve Brando arasında geçiyor. Bernard Judge'ın kitabı, Los Angeles'lı idealist ve kendinden sonra derece emin olan bir mimarın kendi dünyasını tersine çevirmesi konu ediniliyor. Marlon Brando, Bernard Judge isimli mimarın dünyanın ilk mükemmel derecedeki ekolojik binasını Tahiti Adası'na inşa etmesi için ikna eder. Hikaye de Brando ve Judge'ın Tahiti Adası'nda birlikte zaman geçirmeye başlamasıyla yoluna başlar. Waltzing With Brando, dönemlerde dünyanın en çok tanınan ismi olan Brando'nun, Tahiti Adası'nda hem insanların gözünden uzak olup hem de Judge ile birlikte dünyanın en az yaşanılabilir yerlerinden biri olan bu adayı odağına alan bir çalışma yürütmesini konu edinecek.

    Waltzing With Brando isimli uyarlama filmin yönetmen koltuğuna Bill Fishman'ın oturacağı ve aynı zamanda da senaryosunu kaleme alacağı film hakkındaki söylentiler arasında yer alıyor. Böylece Billy Zane ve Bill Fishman, 1993 yapımı bir western filmi olan Posse'nin ardından yeniden birlikte çalışmış olacaklar.  Filmin oyuncu kadrosunda, şimdilerde Curfew isimli dram dizisi ve gerilim komedi filmi olan Trouble Sleeping yapımları üzerinde çalışan ve daha önce de Titanik, Kızıl Maske, Ölüm Sessizliği gibi filmlerdeki rolleriyle tanıdığımız Billy Zane'in dışında kimlerin yere alacağı henüz bilinmiyor. Bernard Judge rolü için oyuncu seçmeleri ise hala devam ediyor.

    Filmin çekimlerinin 2019 yılı içerisinde başlaması planlar arasında yer alırken, ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top