Hesabım
    Tessa Thompson ve Lily James'li "Little Woods"dan Fragman!

    Suç draması Little Woods filminden fragman yayınlandı!

    Modern western filmi olarak nitelendirilen, başrollerinde Sindirella, Aşk ve Gurur ve Zombiler, Tam GazMamma Mia Yeniden Başlıyoruz gibi filmlerin ve Downton Abbey dizisinin yıldız oyuncusu Lily James ile Men In Black, Creed: Efsanenin Doğuşu, Creed II: Efsane Yükseliyor, Thor: Ragnarok, Annihilation gibi filmlerin başarılı oyuncusu Tessa Thompson'ın yer aldığı suç ve dram türündeki Little Woods filminden fragman yayınlandı.

    Modern western türündeki hikayesiyle Little Woods, Kuzey Dakota'da yaşayan Ollie (Tessa Thompson) ve Deb (Lily James) adında iki kız kardeşin yaşadıklarını anlatıyor. Kanada sınırlarından geçirmek üzere elinde bulunan haplar nedeniyle yakalanan Ollie, denetimli bir şekilde serbest bırakılmıştır Yaşamını bu şekilde sürdürmeye çalışan Ollie, annesinin ölümünün ardından kız kardeşi Deb'in yaşamına yeniden girmek zorunda kalır. Deb ise işe yaramaz kocası ve istenmeyen hamileliğiyle mücadele etmektedir. Diğer yandan, annelerinin evine ipotek konulması nedeniyle evi kurtarmak için yalnızca bir haftaları bulunmaktadır. Ollie tüm bu sorunları bir kenara itip hayatına devam mı edecektir; yoksa Deb ile mücadele için kalacak mıdır?

    Suç ve dram türündeki Little Woods'un yönetmen ve senarist koltuğuna, ilk uzun metrajlı film denemesini yapan Nia DaCosta oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise yıldızları parlayan Lily James ve Tessa Thompson'ın yanı sıra Marvelous Mrs. Maisel, The Deuce, Rectify, The Astronout Wives Club gibi dizilerden tanıdığımız Luke Kirby; World War Z, Köstebek, Demir Adam 3, KorkusuzlarMaskeli Süvari gibi filmleriyle tanıdığımız James Badge DaleJohn Wick filmlerinden, Fringe, Bosch gibi dizilerden tanıdığımız Lance Reddick gibi isimler yer alıyor.

    Little Woods filmi 2018 yılında Tribeca Film Festivali, Heartland Film Festivali, Denver International Film Festival gibi film festivallerine katılmış ve Hearland'den Truly Moving Picture Ödülü; Denver'dan ise American Independent Award kategorisinde Honorable Mention ödülünün sahibi olmuştu.

    Modern western filmi olarak nitelendirilen suç ve dram türündeki Little Woods filmi yurt dışında 19 Nisan tarihinde izleyicileriyle buluşacakken, ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top