Hesabım
    Kral Olacak Çocuk'tan Yeni Klip!

    Rebecca Ferguson ve Patrick Stewart'lı Kral Olacak Çocuk filminden yeni bir klip yayınlandı.

    Usta oyuncu Patrick Stewart, Mission Impossible'ın başarılı oyuncusu Rebecca Ferguson ve Louis Serkis gibi isimlerin başrolünde yer aldığı fantastik macera türünde olan ve Şubat ayı içerisinde vizyonda göreceğimiz Kral Olacak Çocuk filminden bir sahne 20th Century Fox tarafından yayınlandı. Paylaşılan sahnede tarihin tozlu topraklarından çıkıp gelen kılıcın, teknolojik ve modern dünyayla buluşmasını izliyoruz. Louis Serkis'in de yer aldığı klipte çocuklar kılıcın bir çeşit şaka için onlara gönderildiğini düşünüyor.

    İngiltere'de yaşayan Alex 12 yaşında küçük bir çocuktur. Arkadaşları olsa da okulun en havalı çocuğu olmaktan çok uzaktadır ve okuldaki kabadayılarla her gün uğraşmak zorundadır. Ancak bu sıradan hayatında çok büyük gördüğü günlük sorunları, muhteşem bir keşif yapmasıyla birlikte ufacık kalır. Alex şans eseri, tarihteki en büyülü objelerden biri olan efsanevi kılıç Excalibur'u bulur. Artık tarihteki en güçlü savaş aleti İngiltere'nin en güçten yoksun çocuğunun elleri arasındadır. Asıl macera, Alex'in kötü niyetli Ortaçağ büyücüsü Morgana'yı öğrenmesi ile başlayacaktır. Güçlü büyücü Merlin'in de dahil olduğu bu macerada Alex ve en yakın arkadaş grubu, Morgana'nın dünyayı dize getirme planına engel olmak zorundadır. Artık dünyanın ve bilinen tarihin kaderi 4 küçük çocuğun ellerindedir...

    Başrol olan Alex karakterini Alice Through the Looking Glass'ten tanıdığımız 14 yaşındaki İngiliz oyuncu Louis Serkis'in üstlendiği filmde, Dean Chaumoo'nun canlandırdığı Bedders, Tom Taylor'ın canlandırdığı Lance ve Rhianna Doris'in canlandırdığı Kaye, Alex'in yakın arkadaş grubunu oluştururken, Merlin'in yaşlılığına X-Men serilerinde Charles Xavier olarak tanıdığımız üç Altın Küre adayı usta aktör Patrick Stewart, gençliğine ise Angus Imrie hayat veriyor. 2011 yapımı “Uzaylıların Şafağı”nın BAFTA adayı yönetmeni Joe Cornish’in yönetmeni olduğu Kral Olacak Çocuk filminin kötü karakterini “Mission: Impossible” serisinin sevilen yıldızı Altın Küre adayı, ayrıca Man In Black'in yeni filminde ve romanlardan uyarlanacak olan Dune filminde rol alacak olan Rebecca Ferguson canlandırıyor.

    Fantastik macera türlerinde olan The Kid Who Would Be King filmi ülkemizde 15 Şubat tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top