Hesabım
    Keegan-Michael Key ve John Leguizamo “Playing With Fire” Kadrosunda!

    John Cena başrollü komedi filmi “Playing With Fire” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Geçtiğimiz sene “Blockers” ve “Bumblebee” filmlerinde izlediğimiz John Cena’nın başrolünü üstlendiği aile komedisi “Playing With Fire” oyuncu kadrosuna iki yeni ismi kattı. “Key and Peele” ile gönüllerde taht kuran Emmy ödüllü Keegan-Michael Key ve Altın Küre adaylığı bulunan John Leguizamo filmin kadrosuna dahil oldu. Filmin vizyon tarihi de 20 Mart 2020 olarak açıklandı.

    Seksi Futbolcu”, “Oyun Bozan” ve “Sihirli Dağ” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2015 yılında “Paul Blart: Mall Cop 2” ile karşımıza çıkan Andy Fickman’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Deadpool” filmlerinin Negasonic Teenage Warhead’i olarak tanınan genç yıldız Brianna Hildebrand ve son olarak “Cadılar Bayramı”nda karşımıza çıkan başarılı aktris Judy Greer yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Playing With Fire”, Noel hafta sonunu itfaiye istasyonunda, kurtardıkları üç taşkın çocuğa bakarak geçiren itfaiyecilere odaklanıyor. Brianna Hildebrand yetim çocukların en büyüğü olan Brynn’i oynayacak, Judy Greer ise John Cena’nın hayat verdiği John Carson karakterinin duygusal açıdan ilgi duyduğu Doktor Amy Hicks karakterini canlandıracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top