Hesabım
    Sam Elliott’lı “The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot”tan Fragman Var!

    Sam Elliott başrollü “The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot” filminden fragman geldi.

    İki Altın Küre adayı usta oyuncu Sam Elliott’ın başrolünü üstlendiği macera ve drama filmi “The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot”un ilk fragmanı huzurlarımıza sunuldu.

    Filmde başrol isme “Hobbit” üçlemesinden Aidan Turner, Altın Küre adaylığı bulunan Ron Livingston, “Get Shorty” dizisiyle tanıdığımız Sean Bridgers, Caitlin FitzGerald, Larry MillerEllar Coltrane ve Mark Steger gibi oyuncular eşlik ediyor. Prömiyerini geçtiğimiz yıl Fantasia Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ilk uzun metrajına imza atan Robert D. Krzykowski üstleniyor.

    “The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot”, 2. Dünya Savaşı’nda hizmet etmiş ve Adolf Hitler’e suikast gerçekleştirmiş efsanevi Amerikan askeri Cavlin Barr’ın meşhur Bigfoot’un peşine düşmesini anlatıyor. New England’da huzur dolu bir yaşamı olan eski asker, FBI ve Kanada polisleri tarafından temesa geçilerek, canavarın peşindeki ekibin başına getirilir. Canavarın ölümcül bir veba taşıdığına ve Kanada’nın yabani bölgelerinde saklandığına inanılmaktadır.

    “The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot” Amerika’da 8 Şubat’ta gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top