Hesabım
    Errol Flynn Biyografisi “In Like Flynn”den Fragman ve Poster Geldi!

    Biyografik macera filmi “In Like Flynn”in ilk fragmanı huzurlarımıza sunuldu.

    Genç oyuncu Thomas Cocquerel’in 1909-1959 yılları arasında yaşamış ünlü Hollywood yıldızı Errol Flynn’e hayat verdiği biyografik macera filmi “In Like Flynn”in ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Filmde başrol isme Corey Large, Clive Standen, Dan Fogler, William Moseley, Isabel Lucas, David Wenham, David Hennessey, Grace Huang, Costas MandylorCallan Mulvey ve Nathalie Kelley gibi oyuncular eşlik ediyor. Errol Flynn’in kendi romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ise “İskoçyalı” ve “Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu” gibi filmlerle tanınan Russell Mulcahy üstleniyor.

    “In Like Flynn”, Errol Flynn’ın ünlü bir oyuncu olmadan önceki yaşantısını konu ediyor. Errol Flynn ünlü olmadan önce oldukça farklı bir yaşama sahiptir. Maceracı bir adam olan Errol Flynn geçmişinde kumarbaz, sokak dövüşçüsü, kadın avcısı ve altın arayıcısı olarak tanınır. Film, ünlü oyuncunun geçmişte, servet bulmak için dört kişi ile birlikte çıktığı macera dolu yolculuğa odaklanıyor. Errol Flynn, ekibiyle birlikte altın aramak için Papua Yeni Gine'nin ormanlarına gittiklerinde karşılarına çıkan türlü zorluklara karşı savaşmak zorunda kalır.

    “In Like Flynn” Amerika’da 25 Ocak tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top