Hesabım
    Kadın Başrollü Ghostbusters'ın Yönetmeni Leslie Jones'a Destek Çıktı!

    Paul Feig'den Leslie Jones'a destek geldi!

    Ghostbusters filmlerine devam niteliğinde bir filmin çekileceği duyurulmuş ve bir teaser paylaşılmıştı. Filmin yönetmen koltuğuna 1980'li yıllarda çekilen orijinal Ghostbusters filmlerini yöneten Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman'ın oturacağı resmi olarak açıklanmıştı. Ancak üzerinden çok zaman geçmeden bu konu hakkında tepkiler gelmeye başladı.

    İlki 1984, ikinci filmi ise 1989 yılında izleyicileriyle buluşmuş olan Ivan Reitman yönetmenliğindeki orijinal Ghostbusters serisi iki filmden oluşuyordu. Üzerine bir de 2016 yılında izleyicilerinin karşısına çıkan bir Ghostbusters filmi daha bulunuyordu. Bu film, kadın başrollü olup oyuncu kadrosunda Melissa McCarthyKristen WiigKate McKinnon ve Leslie Jones'u barındırıyordu. Geçtiğimiz hafta Jason Reitman yönetmenliğinde bir film çekileceği ve bu filmin 2016 yapımı Ghostbusters filmini yok sayacağı açıklanmıştı. Filmin başrol oyuncuları arasında yer alan Leslie Jones, 2016 yapımı filmlerinin yok sayılmasıyla ilgili sosyal medya üzerinden tepki göstermişti. Jones, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "Yok sayılmamız çok aşağılayıcı. Bu ancak Trump'ın yapabileceği bir şey: 'Ghostbusters'ı yeniden yapacağız ve erkeklerle çok daha iyi olacak. Bu kadınlar Ghostbusters olmamalı...' Bu çok rahatsız edici." sözlerini sarf etmişti.

    Şimdi ise Leslie Jones'a, 2016 yapımı Ghostbusters filminin yönetmeni Paul Feig'den destek geldi. Sosyal medya üzerinden açıkça desteğini belirten Feig, sözlerine Jones kadar sert devam etmedi. "Son derece dürüst bir şekilde söylüyorum ki, saçma sözler sarf edip asla sona ermeyecek olan trollerden nefret ediyorum. Leslie kendi doğrularını konuşuyor ve ben onu destekliyorum. Jason Reitman'ın yeni Ghostbusters filmine de açığım." şeklinde konuşmasına başlayan yönetmen Paul Feig, sözlerine 2016 yapımı filmin ve oyuncularının esgeçilmesi konusunda yakınarak devam etti. Ayrıca Feig, filmlerinden gurur duyduğunu da belirtti.

    Sony, Jason Reitman yönetmenliğindeki Ghostbusters'ın devam halkası niteliğindeki filmi 2020'nin yaz aylarına vizyona sokmayı düşündüğünü açıklamıştı. Ayrıca yeni filmin çocuk kahramanlar üzerinden ilerleyeceği söylentileri bilinenler arasında yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosu ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top