Hesabım
    “Olacak İş Değil”in Yönetmeni Neil Burger’ın Yeni Filmi Bilim Kurgu Olacak!

    Yönetmen Neil Burger hız kesmeden yeni projelere yelken açıyor.

    Bryan Cranston ve Kevin Hart’lı komedi ve drama filmi “Olacak İş Değil” ile önümüzdeki günlerde sinemalarımıza konuk olmaya hazırlanan Neil Burger’ın yeni projesi belli oldu. Başarılı yönetmen bilim kurgu ve gerilim türündeki “Voyagers”ın yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstlenecek.

    “Voyagers”, çok nesilli bir görev için uzaya gönderilen 30 çocuğun hikayesini anlatıyor. Çocukların yeni keşfedilmiş bir gezegene varması ve oraya yerleşmesi planlanmıştır. Uzay gemisinin yetişkin kaptanı gizemli bir şekilde öldürüldüğü zaman genç mürettebat kaosa sürüklenir. İlkel ve kabilesel bir hayata geri dönen çocuklar, en vahşi ve hayvani isteklerine boyun eğer.

    Prodüksiyonuna önümüzdeki ilkbahar aylarında başlanması beklenen filmin yapımcılığını yönetmen Burger ile birlikte “Hırsızlar Şehri”, “John Wick” ve “Sicario” gibi önemli filmlerin yapımcısı Basil Iwanyk ve Brendon Boyea üstleniyor.

    Neil Burger yönetmenlik kariyerine 2002 yılında drama filmi “Interview with the Assassin” ile başladı. Amerikalı yönetmenin filmografisinde Edward Norton’lı “Sihirbaz”, “The Lucky Ones”, Bradley Cooper başrollü “Limit Yok” ve distopik bilim kurgu “Uyumsuz” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top