Hesabım
    Emilia Clarke'lı "Last Christmas"dan İlk Görsel!

    Romantik komedi filmi Last Christmas'dan ilk görsel paylaşıldı.

    Başrolünü Emilia Clarke ve Henry Golding'in paylaştığı romantik komedi türündeki Last Christmas filminden ilk kare paylaşıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım beğeni rekoru kırdı.

    Romantik komedi türünde olup adını kaybettiğimiz ünlü müzisyen George Michael'ın aynı isimli ikonik şarkısından alan ve başrolünde Game of Thrones'un yıldız ismi Emilia Clarke ile Crazy Rich Asians'ın popüler oyuncusu Henry Golding'in yer aldığı Last Christmas filminden ilk görsel sinemaseverlerle buluştu. Henry Golding tarafından paylaşılan görsel, Clarke ve Golding'in karlı bir gecede çekilen sahnelerini içeriyor.

    2016 yapımı Ghostbusters'ın yönetmen koltuğuna oturan Paul Feig'in yönetmenliğini üstlendiği Last Christmas çekimleri Londra'da gerçekleştiriliyor. Yıldız oyuncuların yer aldığı romantik komedi filminin konusu ise şöyle: Kate, Londra'da yaşayan genç bir kadındır. Hayatında birçok yanlış karar alan genç kadın aynı zamanda elf rolünü üstlendiği bir Noel dükkanında çalışmaktadır. Birden bire Tom, Kate'in hayatına adım atacak ve gerçek olamayacak kadar çok şaşırtacaktır. Kate'in sınırlarını zorlayan Tom, Kate ile birlikte Londra'nın en güzel zamanlarında yeni bir başlangıç yapmaya çalışmaktadır. Her ne kadar ikili için hiçbir şey yolunda gitmese de, kalplerinin sesini dinlemeleri zor olmayacaktır...

    Filmin yönetmen koltuğuna Ghostbusters, The Heat ve Küçük Bir Rica gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Paul Feig oturuyorken, oyuncu kadrosunda Emilia Clarke ve Henry Golding'in yanı sıra Aşk ve Yaşam, Mr. Banks, Günden KalanlarBeautiful Creatures  gibi filmlerin iki Oscar sahibi başarılı oyuncusu Emma Thompson, Kaplan ve Ejderha, Yarın Asla ÖlmezGalaksinin Koruyucuları 2 gibi filmlerden tanıdığımız Michelle Yeoh, Colette, Sisters BrothersDanimarkalı Kız gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Rebecca Root ve Nasir Jama gibi isimler yer alıyor.

    Last Christmas'ın başrol oyuncusu Emilia Clarke, rol aldığı dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinin final sezonu ile televizyon hayatına şimdilil veda etmiş bulunuyor. Son zamanlarda beyaz perdede Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi sayesinde izleyicilerinin karşısına çıkan Clarke'ın gelecek projeleri arasında Thora Birch ve Jack Huston ile başrolünü paylaşacağı suç, aksiyon ve gerilim türlerindeki Above Suspicion bulunuyor.

    Last Christmas'ın ülkemizde 21 Kasım 2019'da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top