Hesabım
    Gina Rodriguez "Bobbie Sue" Filminde Başrol!

    Gina Rodriguez yeni dram filminde başrol olacak.

    Jane The Virgin dizisinin yıldız oyuncusu Gina Rodriguez'in yeni projesi belli oldu. Warner Bros bünyesinde çıkacak olan dram filmi "Bobbie Sue", başrolüne Golden Globe ödülü sahibi olan Gina Rodriguez'i yerleştirdi.

    Jane The Virgin dizisiyle Golden Globe ödülü sahibi olan ve Miss Bala filmiyle başarısını hızla devam ettiren yetenekli oyuncu Gina Rodriguez, bir Warner Bros filmi olacak olan Bobbie Sue isimli dram filminde başrol olarak yer alacak.

    Dram türündeki Bobbie Sue filminin konusu ise şöyle: Beş ağabeyi tarafından büyütülen genç kadın Bobbie Sue Güney Boston'da  yaşamaktadır. Genç kadın ağabeylerinin ona öğrettiği gibi inatçı ve kavgacı biri haline gelmiştir. Üstüne üstlük yüksek kariyer planı yapmakta ve bu planlar doğrultusunda önde gelen firmalardan birinde avukat olarak çalışmaktadır. Ancak Bobbie'nin orada işe alınmasının sebebi uzmanlıkları değildir. Bunu fark eden Bobbie'nin karşısına önemli bir fırsat çıkacaktır. İdolü olarak gördüğü güçlü birinin, şirketinde çalışan herkesi sömürmesi ve onlara kötü davranması üzerine. Bobbie Sue yeni bir hedef belirler Bu hedef ise onu alaşağı etmek olacaktır! Bunun için ağabeylerinden ona miras kalan özelliklerini kullanmaktan çekinmeyecektir.

    Warner Bros'un, bu hikayeyi 2008 yılından beri hayata geçirmek için beklediği ve daha önce Cameron Diaz gibi isimlerle anlaşmaya varıldığı bilinenler arasında yer alıyor. Ancaz Cameron Diaz'ın programının Bobbie Sue filminin programıyla uyuşmaması sonucu anlaşmanın iptal edildiği duyuruldu. Dram türündeki Bobbie Sue filminin başrolünde Gina Rodriguez'in alacağı biliniyorken, filmin yönetmen koltuğuna Paid In Full, Lila & Eve, Mr. 3000, Drumline gibi filmleriyle tanıdığımız Charles Stone III geçeceği resmi olarak duyuruldu. Oyuncu kadrosunda Rodriguez dışında kimlerin yer alacağı henüz bilinmiyor.

    Bobbie Sue filminin yapımcılığını ise The Italian Job, Altın Şans, Yalanlar ÜstüneYeşil Fener gibi filmlerden tanıdığımız Donald De Line ile başrol oyuncusu Gina Rodriguez üstleniyor. Filmin yönetici yapımcılık koltuğunda ise Emily Gipson bulunuyor.

    Rodriguez'in Miss Bala filmi yurt dışında 15 Mart'ta vizyona girmeye hazırlanırken, Bobbie Sue'nun ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top