Hesabım
    Matt Smith, Spider-Man Spin-Off'u Morbius'ta!

    Jared Leto'nun başrol olacağı spin-off filmine Matt Smith de katıldı.

    Spider-Man spin-off filmi Morbius'un kadrosuna Matt Smith'in katıldığı resmi olarak duyuruldu. Marvel bünyesindeki Spider-Man'in düşmanlarından biri olan Venom'un solo filminin çekilmesinin ardından şimdi de bir diğer kötü adam olan Morbius filmi için kollar sıvandı.

    Başrolünde Dallas Buyers Club filmindeki performansıyla Oscar heykelciğine layık görülen Jared Leto'nun yer aldığı Spider-Man spin-off filmi Morbius'un oyuncu kadrosunda Leto'nun yanı sıra Doctor Who'nun yıldızı olan ve Aşk ve Gurur ve Zombiler, Terminator: GenisysKayıp Nehir, MapplethorpeThe Crown gibi yapımlardan tanıdığımız Matt Smith ile Pasifik Savaşı: İsyan, True Detective, Emerald CityGood Omens gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız Adria Arjona yer alacak. Morbius filminin yönetmen koltuğuna Hayat, Düşmanı Korurken44. Çocuk gibi filmleri yöneten Daniel Espinosa oturacak. Filmin senaryosu ise çizgi romanların yaratıcısı olan Gil Kane ve Roy Thomas'ın çizgi romanlarından uyarlanarak Matt Sazama ve Burk Sharpless tarafından kaleme alınacak.

    Roy Thomas ve Gil Kane'in yaratıcısı olduğu Morbius, ilk kez 1971 yılında The Amazing Spider-Man ile ortaya çıktı. Çizgi romanlar bir biyokimyacı olan Michael Morbius'un yaşamına odaklanıyor. Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını deneysel bir yöntem keşfedip üzerine elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ekleyerek iyileştirmeye çalışır. Sonuçları tabii ki korkunç olacaktır. Michael Morbius'un bir vampire dönüştüren olaylar, yaşamını tamamen değiştirecektir. Artık hayatta kalmak için kana ihtiyacı olan Morbius'un ışığa çıkma ihtimali kalmamıştır. Ayrıca uçabilme, süper insan güçlerine ve iyileşme gücüne de sahiptir. Genelde kurbanlarını doğrudan öldürüyor ve kimseyi vampire dönüştürmüyordur.

    Jared Leto Michael Morbius'a hayat verecekken, Adria Arjona en yakın arkadaşı olan ve Morbius'a tedavisinde yardımcı olmaya çalışan Emil Nikos'u öldüren Morbius'u araştıran vampir Martine Bancroft'u canlandıracak. Matt Smith'in ise hangi rolü üstleneceği henüz açıklanmadı. Ayrıca, ölümünün ardından Baron Blood tarafından bir vampire dönüştürülen Emil Nikos'un da filmde yer alması bekleniyor.

    Sony-Marvel ortak projesi olan Morbius'un 2020 yılı içerisinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top