Hesabım
    Kristen Stewart ve Mackenzie Davis “Happiest Season”da Buluşuyor!

    Kristen Stewart’lı “Happiest Season”a Mackenzie Davis dahil oldu.

    Alacakaranlık Efsanesi” serisiyle ünlenen ve son yıllarda birçok önemli bağımsız filmde izlediğimiz başarılı aktris Kristen Stewart’ın başrolünü üstlendiği romantik komedi filmi “Happiest Season” ikinci başrolünü buldu. “Halt and Catch Fire” dizisiyle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “Tully”de boy gösteren Kanadalı oyuncu Mackenzie Davis filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    “Happiest Season”, kız arkadaşına evlenme teklifi etmeyi planlayan genç bir kadına odaklanıyor. Kız arkadaşının ailesinin her yıl bir araya geldiği günü kafasına koyan kadının planları beklenmedik bir gelişmeyle altüst olur. Kız arkadaşının ailesi muhafazakardır ve kızlarının lezbiyen olduğundan haberleri yoktur.

    Filmin yönetmenliğini 2016 yapımı komedi ve drama filmi “The Intervention” ile tanınan Clea DuVall üstlenirken, senaryoyu yönetmen DuVall ve ilk senaryosuna imza atan oyuncu Mary Holland kaleme alıyor. Filmin yapımcı kadrosunda ise Marty BowenIsaac Klausner ve Jaclyn Huntling yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top