Hesabım
    Jason Bateman, John Cena'lı Netflix Filmini Yönetecek!

    Jason Bateman'ın yönetmenlik projesi açıklandı.

    Ozark'ın başarılı oyuncusu Jason Bateman'ın yer alacağı yeni proje duyuruldu. Bir Netflix filmi olacak olan ve adı henüz belli olmayan projenin başrolünde John Cena yer alacak.

    Ozark'ın 6 bölümünü yönettiği bilinen ve Arrested Development ile Golden Globe sahibi olan Jason Bateman, bir Netflix filmi için kolları sıvadı. Bateman'ın yönetmenliğini üstleneceği filmden ilk detaylar basın ile paylaşıldı. Başrolünde Transformers flashback filmi olan Bumblebee'nin yıldızı John Cena'nın yer alacağı belirtilen film, bir aksiyon komedi filmi olacak. Konsept olarak ise fantastik türlerdeki Night At The Museum filminin örnek alınacağı Bateman yönetmenliğindeki filmin ismine henüz karar verilmediği ifade edildi.

    Geliştirilme aşamasının sonuna gelinen filmin konusunun odağında ise, eski bir film setinde sıkışıp kalmış olan bir ailenin hikayesinin yer alacağı duyuruldu. Aile, stüdyoda mahsur kaldığı sırada stüdyo canlanacak ve kendilerini çeşitli türlerdeki filmlerin içinde bulucaklardır. Filmin yapımcılığını Jason Bateman'ın kurucusu olduğu Aggregate Films'den Michael CostiganJoe Roth ve Jeff Kirschenbaum üstlenecek.

    Filmin yönetmen koltuğunda oturan Jason Bateman daha önce de beyaz perdede başrolünü de üstlendiği komedi, dram türündeki Bad Words filmini ve Nicole Kidman ile başrolünü paylaştığı komedi, dram ve gizem türlerindeki The Family Fang filminin yönetmenliğini üstlenmişti. Filmin senaryosunu ise geçtiğimiz yılın en eğlenceli filmlerinden biri olduğu ifade edilen Game Night filmi ile Back Nine, Çılgınlar Sınıfı, The Country Bears gibi filmlerin senarist koltuğuna oturan Mark Perez kaleme alıyor. Filmin başrol oyuncusu olan John Cena'nın dışında oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz belli değil. Son zamanlarda Bumblebee filmiyle karşımıza çıkan John Cena'nın gelecek projeleri arasında başrolünü usta aktör Jackie Chan ile birlikte üstleneceği Project X-traction, Rami Malek'ten Robert Downey Jr.'a sayısız yıldızı bünyesinde barındıran The Voyage of Doctor Dolittle, komedi türündeki Playing with Fire ve Robert Redlum'un romanından uyarlanacak olan gerilim türündeki The Janson Directive filmleri yer alıyor. 

    Filmin çekimlerine 4 Şubat tarihinde başlanacakken, Netflix'te ne zaman gösterime sunulacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top