Hesabım
    Birds Of Prey'den Margot Robbie'li İlk Görsel!

    DC'nin kadın kahraman filmi Birds of Prey'den ilk görsel paylaşıldı.

    DC'nin yeni filmi olacak olan Birds of Prey'den ilk görsel paylaşıldı. Margot Robbie'nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ilk görseline sahip olan film, kadın kahramanlardan oluşacak. Margot Robbie ise karşımıza yeniden Harley Quinn olarak çıkacak.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Miss me? 💋HQ

    @ margotrobbie'in paylaştığı bir gönderi ()

    Birds of Prey filminde başarılı oyuncu Margot Robbie, bir kez daha karşımıza Harley Quinn olarak çıkacakken, Mary Elizabeth Winstead Helena Bertinelli diğer adıyla Huntress olarak, Ewan McGregor Black Mask olarak, Matthew Willig Happy olarak, Jurnee Smollett-Bell Black Canary olarak, Chris Messina Victor Zsasz olarak, Rosie Perez Renee Montoya olarak, Derek Wilson ise Tim Evans olarak filmde karşımıza çıkacak. Cathy Yan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Birds of Prey henüz prodüksiyon aşamasında bulunuyor.

    Birds of Prey filminin hikayesi ise genç bir kızı kötü bir mafya babasının elinden kurtarmak üzerine olan bir görevi odağına alacak. Cloverfield serisinden tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead'in hayat verdiği, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli, namı diğer The Huntress ve Jurnee Smollett-Bell'in hayat verdiği, suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel, namı diğer Black Canary'nin Harley Quinn'le birleşerek oluşturduğu kadın kahraman ekibi, Black Mask, gerçek ismiyle ise Roman Sionis'e karşı mücadele edecek. Star Wars serisinin genç Obi-Wan Kenobi'si olmanın yanı sıra Trainspotting ve Moulin Rouge gibi klasik filmlerle de hafızalarımıza kazınan Altın Küre ödüllü Ewan McGregor'un hayat vereceği karakter; False Face Society isimli çetenin lideri olarak Gotham'ın ünlü mafya babalarından biri. Kadın kahramanlar, Grey’s AnatomyVeep ve Happyland gibi yapımlarda birkaç kere görünen genç yıldız Ella Jay Basco'nun canlandırdığı Cassandra Cain'i korumaya çalışacaklar.

    "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)" filmi 7 Şubat 2020'de ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top