Hesabım
    "Acemi Prenses" Geri mi Dönüyor?

    Anne Hathaway, başrolünde yer aldığı film serisi hakkında ipucu verdi.

    Anne Hathaway'in başrolünde yer aldığı romantik komedi serisi The Princess Diaries geri dönebileceği haberi duyuruldu. Hathaway ise filmin yıldızı olarak The Princess Diaries 3 hakkında hayranlara ipuçları verdi.

    Romantik komedi filmi The Princess Diaries, 2001 yılında Acemi Prenses ve 2004 yılında Acemi Prenses: Kraliyet Nişanı olmak üzere izleyicileriyle buluşan iki filmler oluşuyordu. Şimdi ise üçüncü filmin gelebileceği konusunda müjdeli bir haber verildi. Filmin yıldız oyuncusu Anne Hathaway'in söylediğine göre Acemi Prenses 3'ün senaryosu tamamlandı ve çekilmeye hazır durumda. Ayrıca bir diğer güzel haber olarak, ilk iki filmde Queen Clarisse Renaldi rolündeki Julie Andrews ve filmlerin yapımcısı Debra Martin Chase üçüncü filmin ekibinde yer almaya hazır bulunuyor. Ancak dedikodulara göre projeye başlanması konusunda kimse kendini henüz hazır hissetmiyor. Hathaway bu konuda "Mükemmelden daha azını yapmak istemiyoruz. Çünkü biz de bu seriyi en az sizlerin sevdiği kadar çok seviyoruz. Seri, en az sizin için olduğu kadar bizim için de önem taşıyor ve her şey hazır olmadan size bir şeyler sunmak istemiyoruz. Ama üzerinde çalışmayı sürdürüyoruz." sözlerini sarf etti.

    Mia, San Fransisco'da annesiyle birlikte yaşayan onbeş yaşında, sıradan bir kız çocuğudur. Burada yaşadığı gösterişsiz ve basmakalıp hayat başka bir yerde yaşayan babasının ölümüyle yıkıma uğrar. Ancak bu ölüm sonrasında ortaya çıkan durum oldukça sıradışıdır. Mia, Genovia isimli küçük bir Avrupa ülkesinin prensesidir ve bu ülkeye taşınması gerekir. Genovia'ya gittiğinde orada kendisini bekleyen büyükannesi bu gösterişsiz kızı prensese çevirebilmek için elinden geleni yapacaktır.

    2001 yılında izleyicileriyle buluşan romantik komedi serisinin ilk filmi The Princess Diaries, dünya çapında 165 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmiş, ikonik gençlik komesinin ikinci filmi ise düşüşe uğrayıp dünya çapında 135 milyon dolar elde edebilmişti. The Princess Diaries filmlerini Özel Bir Kadın, Kumsaldaki Şarkı, Güvertede, Frankie and Johnny gibi yapımların yönetmen koltuğunda yer alan Garry Marshall yönetmiş ve senaryosunu Meg Cabot, Gina WendkosShonda Rhimes kaleme almıştı.

    The Princess Diaries 3'nin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top