Hesabım
    Angelina Jolie'nin Yeni Projesi Belli Oldu!

    Angelina Jolie, bir gerilim romanı uyarlamasında başrol olacak.

    Başrolünde yer aldığı serinin ikinci filmi olan Malefiz 2'yi herkesin heyecanla beklediği başarılı oyuncu Angelina Jolie'nin yeni projesinin ne olacağı duyuruldu. Jolie gerilim romanından uyarlanacak olan bir filmde rol alacak. Ancak film henüz geliştirme aşamasında bulunuyor.

    Michael Koryta'nın 2016 yılında yayınlanan gerilim türündeki romanından aynı isimle uyarlanacak olan Those Who Wish Me Dead, Angelina Jolie'yi başrolüne alacak. Taylor Sheridan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı duyurulan filmin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler henüz bilinenler arasında yer almıyor. Ayrıca Sheridan'ın henüz adı belli olmayan bir gerilim filmi projesinde Chris Pratt ile çalışacağı biliniyor.

    Veronica Mars, 12 Savaşçı, Sons of Anarchy, Yellowstone gibi başarılı yapımlardan tanıdığımız Taylor Sheridan'ın, Michael Koryta'nın Those Who Wish Me Dead romanını senaryolaştırmayı tamamladığı açıklandı. Kitabın hikayesi ise şöyle: Bir genç çocuk vahşi bir suça tanık olur. Olayın ardından genç, yetkililer tarafından koruma programına alınacak ve yeni bir kimlikle hayatına devam etmek zorunda kalacaktır. Katiller ise olaya tanık olan gencin peşine düşecek ve güvenecek kimsesi kalmayacaktır. Tam o sırada Montana'daki insanlar ve vahşi yaşam onun hayatını kurtaracaktır.

    Bron Stüdyoları tarafından prodüksiyonu başlatılacak olan Those Who Wish Me Dead uyarlama filminin önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde çekimlerine başlanması planlanıyor. Bu sırada ise Taylor Sheridan'ın Kevin Costner başrollü Yellowstone dizisinin ikinci sezon çekimlerini tamamlaması bekleniyor. Those Who Wish Me Dead uyarlama filminin yıldızı olacak olan Angelina Jolie'nin gelecek projeleri arasında ise Malefiz 2'nin yanı sıra Sam Rockwell ve Bryan Cranston ile başrolünü paylaşacağı Thea Sharrock yönetmenliğindeki animasyon filmi The One and Only Ivan ve Gugu Mbatha-Raw, Michael CaineDavid Oyelowo gibi isimlerin de yer aldığı Brenda Chapman yönetmenliğindeki fantastik macera filmi Come Away bulunuyor. Angelina Jolie'nin başrolünü Elle FanningMichele Pfeiffer ve Juno Temple gibi isimlerle paylaştığı Maleficent 2 filminin ise 29 Mayıs 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top