Hesabım
    James Gunn Resmi Olarak "Suicide Squad 2"nun Yönetmeni!

    Marvel'dan kovulan Games Gunn, kesin olarak DC ile çalışacak.

    Guardians of The Galaxy serisinin eski yönetmen ve senaristi James Gunn'ın yeni adresi DC oldu. Geçtiğimiz aylarda, Gunn'ın Suicide Squad 2'nun yönetmen koltuğuna oturma ihtimalinin olduğundan söz ediliyordu. Şimdi ise DC ile James Gunn işbirliği kesinleşti.

    Başarılı yönetmen James Gunn'ın yıllar önce sosyal medya üzerinden paylaştığı ve istismar içerdiği belirtilen sözlerin ortaya çıkmasının ardından Marvel, Sinematik Evren'in sevilen serilerinden Guardians of The Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn ile yollarını ayırma kararı almıştı. Gunn'a, Guardians of The Galaxy filmlerinin Chris Pratt ve Zoe Saldana gibi oyuncularından destek gelse de Marvel kararından geri dönmeyeceğini belirtmişti. Bu yaşananların ardından ise yönetmenin DC ile görüşmeler yaptığı ortaya çıkmıştı. İlk filmini David Ayer'ın yönettiği Suicide Squad 2'nin yönetmeni olması için görüşülen James Gunn ile DC'nin bu kez anlaşmaya vardığı duyuruldu.

    James Gunn, öncelikle Suicide Squad 2'nun senaristi olması için işe alınmıştı. Gunn'ın yazdığı senaryoyu geliştirme aşamasında bulunan DC, yönetmen koltuğuna da onu oturtma kararı aldı. Suicide Squad 2 filmi John Ostrander'ın yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan uyarlanacak. Filmin konusu ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadığı gibi oyuncu kadrosunda da kimlerin yer alacağı bilinmiyor. Özellikle Margot Robbie'nin Birds of Prey filmi ile ilgileneceği düşünüldüğü zaman, Suicide Squad 2'da yer alma ihtimalinin düştüğü söyleniliyor.

    Filmde yer alma olasılığı bulunan isimler arasında Black Adam rolüyle Dwayne Johnson, Harley Quinn rolüyle Margot Robbie, Deadshot rolüyle Will Smith, Rick Flag rolüyle Joel Kinnaman, The Joker rolüyle Jared Leto, Katana rolüyle Karen Fukuhara bulunuyor. İlk filmde bu isimlerin yanı sıra  Jai Courtney'in Captain Boomerang, Cara Delevingne'ın Enchantress, Adewale Akinnuoye-Agbaje'nin Killer Croc, Adam Beach'in Slipknot, Jay Hernandez'in El Diablo karakterleri yer alıyordu.

    Warner'ın açıklamasına göre, 2021 yılının Ağustos ayında Suicide Squad 2'nun; Haziran ayında The Batman filminin izleyicileriyle buluşması planlanıyor. Ayrıca Joker vs. Harley adı verilen bir film daha geliştirme aşamasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top