Hesabım
    Joel Kinnaman ve Clive Owen’lı “The Informer”dan Yeni Poster!

    Suç ve drama filmi “The Informer”ın yeni posteri görücüye çıktı.

    2016 yapımı “Suicide Squad: Gerçek Kötüler” ve “Altered Carbon” dizisiyle tanınan Joel Kinnaman'ın başrolünü üstlendiği suç ve drama filmi “The Informer”dan yeni bir poster geldi.

    Filmde başrol isme gibi “Daha Yaklaş”ın Altın Küre ödüllü yıldızı Clive Owen, Oscar adaylığı bulunan Rosamund Pike, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” ile çıkış yakalayan Ana de Armas, Oscar ödüllü Common, Sam Spruell, Ruth BradleyMartin McCann ve Jenna Willis oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise 2014 yılında “Escobar: Paradise Lost”u yöneten Andrea Di Stefano üstleniyor.

    Eski bir özel kuvvetler ajanı olan Pete Koslow, onurlu ve takdirler almış bir şekilde emekliye ayrılmıştır. Ancak Pete Koslow'un dünyası, karısını korumak için giriştiği bir mücadeleden sonra hapse girdiğinde tepetaklak olur. Koslow'a iki FBI ajanı için muhbirlik yapmak ve gizli yeteneklerini kullanarak New York'taki en güçlü suç patronu olan General'i devirmeyi kabul etmesi durumunda erken tahliye şansı verilir. Fakat Koslow'a özgürlüğünü kazandırması gereken gizli operasyon gizli bir NYPD polisinin ölümüne yol açtığında işler değişir ve Koslow kendisini FBI ve mafya arasındaki çapraz ateşin ortasında bulur. General, Koslow'un suçu üzerine alıp hapisanenin içinden bir uyuşturucu operasyonuna öncülük etmesi için onu hapishaneye geri göndermekte ısrarcıdır. FBI da General’in operasyonu için hapishaneye geri dönmenin, Koslow’un onlarla olan anlaşmasını sürdürmek adına yapabileceği tek şey olduğunu söyler. İmkansız seçeneklerle çevrili olan Koslow, kendisini ve ailesini kurtarmak için New York'un en güçlü üç örgütünün, FBI'ın, mayfanın ve New York Polis Departmanı'nın pençelerinden kurtulmak zorundadır.

    “The Informer” ülkemizde 22 Mart tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top