Hesabım
    Gary Oldman, Evangeline Lilly ve Armie Hammer "Dreamland"de!

    Gangster filmi Dreamland'in başrolünde yer alacak isimler belli oldu.

    Gansgter filmi olacak olan Dreamland'in oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı belli oldu. Nicholas Jarecki'nin yönetmenliğinde olacak olan Dreamland'in başrolünde Gary Oldman, Evangeline LillyArmie Hammer ve Veronica Ferres yer alacak.

    Gerilim türündeki Dreamland'in konusu şöyle olacak: Üç farklı hikayeyi kesiştiren Dreamland, uluslararası bir krizi konu ediniyor. Canada ve Amerika arasında uyuşturucu madde pazarlanması için organizasyon kuran bir satıcı; bağımlılıktan kurtulmaya çalışan ve oğlunun narkotikle olan gerçek ilişkisini çözmeye çalışan bir mimar; yanında çalışan araştırmacı ile savaş haline girmek zorunda kalan bir profesörün hikayesine odaklanan Dreamland, bir ilaç şirketinin bağımlılık yapmayan bir ağrı kesici bulmasının ardından devlet ile arasında yaşananları anlatıyor.

    90. Akademi Ödülleri'nde The Darkest Hour ile En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olan Gary Oldman, Ant-Man serisi ve Lost dizisi ile yakından tanıdığımız başarılı oyuncu Evangeline Lilly, Luca Guadagnino'nun ikincisini çekmeye hazırlandığı Call Me By Your Name ile herkesin beğenisini toplayan Armie Hammer ve Salt and Fire, Pay The Ghost, Hector and The Search for Happiness gibi filmleriyle tanıdığımız Veronica Ferres, Dreamland'in başrollerini paylaşıyor. Filmin yönetmenlik ve senaristliğini ise Entrika, The Informers, Tyson, The Outsider gibi filmleriyle hatırladığımız Nicholas Jarecki üstleniyor.

    Dreamland'in yönetmen koltuğuna oturan Nicholas Jarecki, film hakkında "Her yerden büyük izleyici kitlelerine ulaşabilmemiz için mükemmel performans sanatçıları Gary Oldman, Evangeline Lilly ve Armie Hammer." sözlerini sarf ediyor. Filmin yapımcılığını Nicholas Jarecki'nin yanı sıra Green Room Films'den Cassian Elwes, Michael Suppes, Tony Hsieh, Douglas Urbanski, Mohammed Al Turki, Lisa Wilson, William Rosenfeld, Sam Slater, Kean Cronin, Robert Kapp ve Samuel Reich üstleniyor. Filmin çekimlerine başlandığı belirtiliyor.

    Dreamland filminin dünyada ve ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top