Hesabım
    Allison Janney'nin Tepkisinin Ardından Akademi'den Atak!

    Akademi, gelen tepkilerin ardından yeni bir karar verdi.

    Geçtiğimiz günlerde 91. Akademi Ödül Töreni'nde ödülleri sahiplerine kimlerin takdim edeceği açıklanmıştı. Açıklanan isimlerin arasında beklenen oyuncuların olmadığı görüldüğünde ise Akademi'ye tepkiler yağmaya başladı. Bunun ardından Akademi yeni bir duyuru yaptı.

    24 Şubat gecesi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni'nde ödül sahiplerine ödüllerini teslim edecek olan isimler açıklandı. Ancak açıklanan isimler arasında geçtiğimiz yıl ödül kazanan kimse bulunmuyordu. 90 yıllık geleneği bozan Akademi'ye tepki verilmekte gecikilmedi. Geçtiğimiz yıl I, Tonya filmiyle ödüle layık görülen Allison Janney ve Mary Poppins Returns filminin başrol oyuncusu Lin-Manuel Miranda başta olmak üzere birçok isimden Akademi'ye tepki geldi. Bazı basın mensupları bizzat Akademi'ye sorularını yöneltmenten çekinmediler. Tüm bu tepkilerin ardından Akademi, bugün sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre geçtiğimiz yıl The Darkest Hour filmiyle En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Gary OldmanThree Billboards Outside Ebbing, Missouri ile En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan Frances McDormand, aynı filmle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünün sahibi Sam Rockwell ve I, Tonya filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi Allison Janney bu yıl ödül veren isimler arasında yer alacak.

    Ayrıca Akademi'nin daha önce açıkladığı isimler arasında Jumanji: Welcome To The Jungle 2 kadrosuna katılan Awkwafina, James Bond rolünde izlediğimiz Daniel Craig, Avengers'ın Captain America'sı Chris Evans, Hollywood'un sevilen komedyenlerinden Tina Fey, usta oyuncu Whoopi Goldberg, Captain Marvel rolünde izlemeye hazırlandığımız Brie LarsonJennifer Lopez, başarılı kadın komedyenlerden Amy Poehler ve Maya Rudolph, genç oyuncu Amandla Stenberg, beyaz perdenin başarılı yüzlerinden Charlize Theron, Man In Black filminde Chris Hemsworth ile rol alacak olmasıyla gündeme damgasını vuran Tessa Thompson ve dünya çapında büyük ilgi gören Crazy Rich Asians'ın başrolü Constance Wu yer alıyor. Black Panther, BlackKklansman, A Star Is Born, Vice, Green Book, Roma, Bohemian RhapsodyThe Favourite gibi filmlerin En İyi Film adayı olduğu ve sunucusuz bir şekilde düzenlenecek olan bir ödül töreniyle 91. Akademi Ödülleri, 24 Şubat'ı 25 Şubat'a bağlayan gece sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top