Hesabım
    Rebel Wilson'lı "Isn't It Romantic"ten Eğlenceli Klip!

    Romantik komedi filmi Isn't It Romantic'ten Whitney Houston eşliğinde eğlenceli klip paylaşıldı.

    Sevgililer Günü'nün romantik esintilerini barındıran romantik komedi filmi Isn't It Romantic'ten yeni bir klip yayınlandı. Rebel WilsonPriyanka Chopra ve Adam Devine'ın yer aldığı klipte kaybettiğimiz değerli sanatçı Whitney Houston'ın 'Somebody Who Loves Me' şarkısıyla dans ettikleri görülüyor.

    Romantik komedi türündeki Isn't It Romantik filminin konusu ise şöyle: New York'lu mimar Natalie çocukluğunda romantik komedi filmlerini sevse de artık acı gerçekle yüzleşmiştir; romantik komediler sahte ve gerçeklikten uzaktır. Artık yetişkinliğe erişmiş olan Natalie'nin tek hedefi şehrin bir sonraki gökdelenlerine imzasını atabilmektir. İşinde yükselmek isteyen genç kadın ne kadar çabalasa da şehri güzelleştirecek binalar tasarlamak yerine ofisin getir götür işleriyle meşgul edilmektedir. Ancak bu da yetmezmiş gibi günün birinde bir soyguncuyla karşı karşıya gelir ve bilincini kaybeder. Uyandığında ise hayatı en büyük kabusuna dönüşmüştür; bir romantik komedi filmine... Romantik komedi filmlerinin klişelerini birbiri ardına yaşayan genç kadın, kendini bir anda anlamlandıramadığı bir dünyada bulur. Bir film sahnesine dönüşen bu hayatında filmin sonu mutlu olacak mıdır?

    Isn't It Romantic'in yönetmen koltuğuna The Final Girl, Harold and Kumar 3 gibi yapımlarda karşımıza çıkan Todd Strauss-Schulson otururken, filmin senaryosu Life Sentence, Significant Mother gibi yapımların senaryosuna imza atan Erin Cardillo,  Arızalı Çiftler, Bekar Yaşam Klavuzu, Burada Olan Burada Kalır gibi yapımlardan tanıdığımız Dana Fox ile Sıcak Takip, Set It Up gibi yapımlardan tanıdığımız Katie Silberman tarafından kaleme alındı. Isn't It Romantic'in oyuncu kadrosunda ise Pitch Perfect'in yıldız ismi Rebel Wilson ve Açlık Oyunları'nın yıldızı Liam Hemsworth'un yanı sıra, Priyanka ChopraTom Ellis, Betty GilpinAdam Devine gibi isimler yer alıyor.

    Daha önce yurt dışında Sevgililer Günü'nde Netflix'te gösterime girmesi planlanan Isn't It Romantic'in yeni tarihi tüm dünyayla birlikte ülkemizde de 28 Şubat olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top