Hesabım
    Murat Boz'lu "Öldür Beni Sevgilim"den İlk Teaser!

    Öldür Beni Sevgilim filminden ilk teaser, izleyicilere sunuldu.

    Murat Boz ve Seda Bakan'ın başrollerini paylaştığı romantik komedi filmi Öldür Beni Sevgilim'den ilk detaylar paylaşıldı. İlk teaser'ı sinemaseverlere sunulan film, BKM bünyesinde vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Müzisyenliğiyle tanınan ama, Kardeşim Benim, Kardeşim Benim 2Dönerse Senindir ve Hadi İnşallah filmleriyle oyunculuğu da beğenilip sevilen isim Murat Boz ve Arif V. 216, Bana Sevmeyi Anlat, Kardeş Payı, Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Kara Bela gibi yapımlardan tanıdığımız güzel oyuncu Seda Bakan'ın başrollerini paylaştığı Öldür Beni Sevgilim'den ilk teaser yayınlandı. Romantik komedi türünde olacak olan filmin teaser'ında Murat Boz ve Seda Bakan'ın karakterlerini öncelikle dans ederken izleme şansı yakalıyoruz. Ardından gerilim ve aksiyon sahneleriyle, filmin adrenalin dozunun da yüksek olacağının ipuçları verilmiş olunuyor.

    Boz ve Bakan'ın yanı sıra "Öldür Beni Sevgilim" filminin oyuncu kadrosunda Arapsaçı, Kaçak Gelinler, Damat Takımı gibi filmlerden tanıdığımız Açelya Topaloğlu, Arif V. 216, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, Damat Koğuşu, Sarmaşık, İkimizin Yerine gibi filmlerdeki oyunculuğuyla sevilen Özgür Emre Yıldırım, Kaç Kaçabilirsen, Olanlar Oldu, Oldu mu Şimdi?, Git Başımdan gibi yapımlarda izleme fırsatı bulduğumuz Seda Güven, Yosi MizrahiDilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler yer alıyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Heyecanı bitmiş olan evliliğe sahip Demet ve Okan isimlerindeki bir çiftin evliliğini milli piyangodan gelen para kurtarabilecek mi? Demet ve Okan'ın evliliğinde 'Para evliliği kurtarır mı; yoksa bitirir mi?' sorusuna yanıt arayacağımız film, bu sorunun cevabını izleyicilere sunmaya hazırlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Mutluluk Zamanı, Hayat Öpücüğü, Huzur Sokağı, Son Destan gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Şenol Sönmez yer alırken, senaryosunu 1 Kadın 1 Erkek, Cebimdeki Yabancı gibi yapımların başarılı senaristi Murat Dişli kaleme aldı.

    Öldür Beni Sevgilim filminin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top