Hesabım
    "Kill Them All" Çizgi Romanı Uyarlanıyor!

    Kill Them All çizgi romanının haklarını satın almak için Paramount harekete geçti.

    Aksiyon suç türündeki grafik roman Kill Them All, filme uyarlanmaya hazırlanıyor. Grafik romanın haklarını satın almak ve beyaz perdeye uyarlamak için Paramount Pictures ilk adımları attı. Kyle Starks'ın yaratıcısı olduğu aksiyon türündeki grafik roman uyarlamasının ilk ayrıntıları belli oldu.

    Paramount Pictures'ın uyarlanması için haklarını satın alma girişiminde bulunduğu grafik roman Kill Them All, beyaz perdeye aktarılmak için hazırlanıyor. James Coyne, grafik romandan uyarlayarak filmin senaryosunu kaleme alacak. Kill Them All uyarlamasının yapımcılığını ise Mission Impossible Ghost Protocol ile Teenage Mutant Ninja Turtles filmlerinin ve Everything Sucks, Life on Mars, Alias, Origin, Zoo gibi dizilerin yapımcılığından tanıdığımız Josh Appelbaum ve Andre Nemec üstleniyor.

    Kill Them All grafik roman uyarlaması filminin 1990'lı yılların aksiyon filmlerine bir gönderme niteliğinde olması planlanıyor. Grafik roman, intikam peşinde olan bir katil ile alkolik ve eski işine geri kavuşmak isteyen bir polisin yollarının kesişmesini konu ediniyor. Polis ve katil, isteklerine ulaşabilmek için birlikte çalışacak ve en azılı mafya babalarından birini alt etmek için uğraş vereceklerdir. Miami'de geçecek olan hikayede ikilimiz sokak sokak ve kapı kapı gezip herkesi alt ederek mafya babasının izini süreceklerdir. Filmin oyuncu kadrosu henüz belli olmadığı gibi, yönetmen arayışları devam ediyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimler de henüz belli değil. Geliştirme aşamasında bulunan projenin diğer ayrıntılarının ilerleyen dönemlerde açıklanması bekleniyor.

    Kill Them All uyarlamasının yapımcılığını üstlenecek olan Josh Appelbaum ve Andre Nemec'in başka bir projeleri daha bulunuyor. Tom Clancy'nin Without Remorse isimli romanından uyarlanacak olan ve yine Paramount bünyesinden çıkacak olan aynı isimli filmin başrolünde ise Michael B. Jordan yer alacak. Filmin 2020 yılında sinemalardaki izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor. Kill Them All'un senaryosunu üstlenen James Coyne'un ise Cascade isimli bilim kurgu filmi projesi geliştirilmek üzere sırada bekleyenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top