Hesabım
    Aslında Stan Lee'yi, "Spider-Man: Into The Spider-Verse" Filminde Defalarca Gördük!

    Chris Miller, Spider-Man: Into The Spider-Verse filmi hakkında bir paylaşımda bulundu.

    Geçtiğimiz yılın en çok sevilen animasyon filmlerinden biri olan Spider-Man: Into The Spider-Verse hakkında Chris Miller'dan açıklama geldi. Filmin yapımcılığını üstlenen Chris Miller, efsanevi çizgi roman yazarı Stan Lee'nin filmdeki rolleri hakkında bir paylaşımda bulundu.

    Üç ayrı Spider-Man film serisinden ve çizgifilmlerinden alışık olduğumuz Peter Parker'ın değil, Miles Morales'in Spiderman olma hikayesini odağına alan Spider-Man: Into The Spider-Verse filmi hakkında yeni bir detay geldi. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Stan Lee filmde defalarca gösterildi. Filmde farklı rollerde onlarca kez gizli bir şekilde gösterilen Stan Lee'yi çoğu kişi yalnızca bir kez gördüğünü düşünmüştü. Ancak filmin yapımcılarından biri olan Chris Miller'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma göre durum hiç de öyle değildi. Miller, sosyal medya üzerinden filmin hayranlarıyla, Stan Lee'nin ikinci kez nerede görüldüğü bilgisini paylaştı.

    Miller, bu paylaşımını Sony'de çalışan birinin Stan Lee sahnesini paylaşmasının ardından yaptı. Bu sahnede ise Stan Lee, Spiderman'in üzerinden geçtiği bir trende görülüyordu.

    Spider-Man Into The Spider-Verse filminde yer alan tüm Stan Lee cameoları yayınlanmasa da filmin izleyicilerinin daha dikkatli davranmaya başlayacağı düşünülenler arasında yer alıyor. Kaybettiğimiz usta isim Stan Lee bu filmin yanı sıra tüm Marvel filmleri ve dizilerinde görüntülenmişti. Film, ülkemizde 13 Aralık tarihinde izleyicileriyle buluşmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top