Hesabım
    Brad Pitt ve Peter Berg'den Chris Cornell Belgeseli!

    Hayatını kaybeden müzisyen hakkında belgesel hazırlıkları başladı.

    Brad Pitt ve Peter Berg, 2017 yılı içerisinde kaybettiğimiz dünyaca ünlü müzisyen Chris Cornell hakkında bir belgesel projesini hayata geçirmeyi planlıyor. Soundgarden ve Audioslave gruplarının üyesi olan efsanevi müzisyen Chris Cornell’in yaşamını konu edinecek olan belgeselin adı henüz açıklanmadı.

    Oyuncu olmalarının yanı sıra yapımcı kimlikleriyle de tanınan Brad Pitt ve Peter Berg, yeni bir projeye başlamayı planlıyor. Bir belgesel projesi olarak olan filmin Chris Cornell'i konu edinmesi bekleniyor. Dünyaca ünlü başarılı müzisyen Chris Cornell, Soundgarden ve Audioslave gruplarında yer almıştı. 2017 yılında Cornell'in intihar yoluyla hayatını kaybetmesi sonucunda ise müzisyenin hayranları büyük bir şok yaşamıştı. Geçtiğimiz ay içerisinde Los Angeles'ta Foo Fighters, Metallica, Miley Cyrus, Brandi Carlile, Chris Stapleton ve Soundgarden grubunun diğer üyeleri Chris Cornell'i anma amacıyla "I Am the Highway" adını verdikleri bir konser düzenlemişler ve Cornell'i parçalarını seslendirmişlerdi.

    Hayata 52 yaşında veda eden müzisyen Chris Cornell'in yaşamını konu edinecek olan belgesel Brad Pitt ve Peter Berg tarafından yönetilen prodüksiyon şirketi olan Film 45 bünyesinden çıkacak. Ayrıca yapımcılar arasında Cornell'in eşi Vicky Karayiannis de yer alacak. Peter Berg'in gelecek projeleri arasında Chris Cornell belgeselinin yanı sıra Wonderland ve Pieces gibi sinema filmleri yer alıyorken, Brad Pitt'in Yıldızlara Doğru, The King, Wrong Answer, World War Z 2 gibi filmlerin ve Louis and Clark dizisinin yapımcılığını üstlenmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top