Hesabım
    Mélanie Laurent’li “Mia and the White Lion”dan Fragman Geldi!

    Macera filmi “Mia and the White Lion”dan fragman var.

    Küçük bir kız ve beyaz bir aslanın arkadaşlığını konu alan duygu yüklü macera ve drama filmi “Mia and the White Lion”ın yeni fragmanı yayınlandı.

    On yaşındaki Mia’nın Londra’da mutlu bir hayatı vardır. Fakat bir aslan çiftliğini işletmek için ailesi Güney Afrika’ya taşınmaya karar verir. Mia, başlarda bu karardan dolayı oldukça mutsuzdur. Fakat bembeyaz bir aslan olan Charlie doğduğunda Mia’nın hayatı güzelleşmeye başlar. Mia ve Charlie’nin arasında mükemmel bir bağ oluşmuştur. Her şey yolunda giderken babasının sakladığı sırrın ortaya çıkması ailenin hayatını altüst eder. Öğrendiklerinden sonra Charlie’nin zarar görebileceğini düşünen Mia, Charlie ile birlikte kaçar. Charlie’nin yaşayabileceği güvenli bir ortam arayan Mia, Afrika’da zorlu bir maceraya atılır.

    Filmin oyuncu kadrosunda Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Lionel NewtonLillian Dube ve Brandon Auret gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Gilles de Maistre üstlenirken, senaryoya Prune de Maistre ve William Davies ikilisi imza atıyor.

    “Mia and the White Lion” ülkemizde 29 Mart tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top