Hesabım
    Daniel Kaluuya ve Lakeith Stanfield "Jesus Is My Boy" Filmi İçin Görüşüyor!

    Kara Panter Partisi konulu politik filmde Kaluuya ve Stanfield yer alabilir!

    Shaka King yönetmenliğindeki yeni politik dram filmi "Jesus Is My Homeboy" filmi için oyuncularla görüşmelere başlandı. Biyografi niteliğinde olacak olan film için şimdiden iki isimle görüşüldüğü duyuruldu. Bu isimler ise Black Panther'ın yıldız isimlerinden Daniel Kaluuya ile Sorry To Bother You ve Atlanta'nın yıldız ismi Lakeith Stanfield oldu.

    Kısa filmleriyle ve People of Earth dizisiyle tanıdığımız yönetmen Shaka King'in yönetmen ve senaristliğini üstleneceği Jesus Is My Homeboy filminin yapımcılığını Black Panther filminin yönetmen koltuğunda oturan Ryan Coogler üstlenecek. Film için görüşülen isimler arasında Oscar ödüllü Kapan, Sicario, Widows, Babylon gibi yapımlardan tanıdığımız ve yeni Batman adayları arasında olmasıyla adını birçok kez duyduğumuz Daniel Kaluuya ile Sorry To Bother You, Short Term 12, Özgürlük Yürüyüşü, Death Note, Atlanta, Örümcek Ağındaki Kız, War MachineArınma Gecesi: Anarşi gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız Lakeith Stanfield bulunuyor. Variety'nin haberine göre, film Warner Bros bünyesinde yer alacak. Ryan Coogler'ın yanı sıra Marco Production'dan Charles King ile Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Macros Kim Roth ve Poppy Hanks "Jesus Is My Homeboy" filminin yapımcıları arasında yer alacak.

    Yönetmen Shaka King'in "Jesus Is My Boy"un senaryosunu Will Benson ile birlikte yazdığı bilinenler arasında yer alıyor. Filmin konusu ise Kara Panter Partisi lideri Fred Hampton cinayetine odaklanacak. Kara Panter Partisi lideri Hampton, 1969 yılında evinde uyurken yapılan baskın sonucunda öldürülmüştü. Baskın Chicago Polis Departmanı ve Federal Büro tarafından yapılmıştı. Davanın sonucunda Hampton'ın öldürülmesinin 'haklı cinayet' olduğu söylenmişti. Eğer Kaluuya ve Stanfield ile anlaşma sağlanırsa, Daniel Kaluuya Fred Hampton'a; Lakeith Stanfield ise FBI'ya Hampton'ın evine baskın yapmalarında yardımcı olan William O'Neal'a hayat verecek. William O'Neal'ın 1990 yılında intihar ederek yaşamına son verdiği bilinenler arasında yer alıyor.

    Daniel Kaluuya'nın gelecek projeleri arasında Quuen & Slim yer alırken, Lakeith Stanfield'ın projeleri arasında Gina Rodriguez ve Rosario Dawson'lı romantik komedi Someone GreatChris Evans ve Daniel Craig'li Knives Out ve Adam Sandler'lı Uncut Gems filmleri yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top