Hesabım
    Emma Thompson "Luck" Kadrosundan Ayrılma Kararı Aldı!

    Emma Thompson, John Lasseter ile olan anlaşmazlık nedeniyle Luck'tan ayrıldı.

    Disney ve Pixar ortaklığından cinsel istismar nedeniyle kovulan John Lasseter'in Skydance tarafından yeniden işe alınması olayları karmaşık bir konuma getirdi. Luck filminin oyuncu kadrosunda yer alması için anlaşma sağlanan Oscar ödüllü usta oyuncu Emma Thompson, ani bir kararla filmden ayrılmak istediğini açıkladı.

    Emma Thompson, Skydance animasyon şirketinin bünyesinde geliştirilen bir proje olan Luck filmiyle yollarını ayırma kararı aldı. Gerekçe olarak ise John Lasseter'in tekrardan işe alınmasını gösterdi. Disney ve Pixar ortaklığını yöneten isim olan John Lasseter, 2018 yılında cinsel istismar gerekçesiyle işten çıkarılmıştı. Ancak Skydance, yönetici olarak John Lasseter'i işe aldığını duyurdu. Bu durum da Emma Thompson'ın Luck filminden ayrılma ihtiyacı duymasına neden oldu. Paramount/Viacom'un animasyon yöneticisi Mireille Soria, daha fazla para kazanmak için Lasseter'e ihtiyaçları olmadığını ve ellerinde hali hazırda birçok animasyon projesi bulunduğunu söylemesine rağmen, Lasseter'in işe alınmasına engel olamadı. Skydance, bir daha cinsel istismar gibi bir davranışın gündeme gelmeyeceğinin ve her daim gözetim altında tutulacağının garantisini vererek Lasseter'i işe aldığını belirtti. Skydance'den David Ellison,  farklı bir durumla karşı karşıya kalınması halinde ise etik ve finansal açıdan olanlardan kendisinin sorumlu tutulacağını ifade etti.

    Emma Thompson'ın kadrosundan ayrılmış olduğu Luck filmi Kung Fu PandaEjderhanı Nasıl Eğitirsin? gibi filmlerin animasyon departmanında çalışmış olan Alessandro Carloni tarafından yönetilecek. Filmin senaryosu ise Jonathan AibelGlenn Berger ve Erica Rivinoja tarafından kaleme alınıyor. Animasyon türündeki Luck'ın oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top