Hesabım
    Netflix Filmi “The Devil All the Time” Oyuncu Kadrosunu Genişletiyor!

    Drama ve gerilim filmi “The Devil All the Time” oyuncu kadrosunu şekillendiriyor.

    Bol yıldızlı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Netflix yapımı drama ve gerilim filmi “The Devil All the Time” oyuncu kadrosuna üç yeni ismi kattı. “Muhteşem Yedili”de izlediğimiz Haley Bennett, yeni “Hayvan Mezarlığı” uyarlamasının yıldızı Jason Clarke ve “The Girlfriend Experience” ile Altın Küre’ye aday gösterilen Riley Keough filmin kadrosuna dahil oldu.

    Son olarak 2016 yılında “Christine” filmiyle karşımıza çıkan Antonio Campos’un yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni’nin Örümcek-Adam’ı Tom Holland, Bucky Barnes’ı Sebastian Stan, 2017 yılında “Soygun” ile dikkatleri üzerine çeken Robert Pattinson, korku filmi “O”nun yıldızı Bill Skarsgard, “Sharp Objects” dizisinden tanıdığımız Eliza Scanlen, Mia WasikowskaTracy Letts ve Gabriel Ebert yer alıyor. Donald Ray Pollock’un 2011 tarihli aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin önümüzdeki sene Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

    Ohio ve Bati Virginia'da geçen hikayede, farklı geçmişlerden gelen tuhaf bir grup insanın hayatı konu ediliyor. Filmdeki karakterlerden biri, Güney Pasifik’teki katliamda işkence gören eski asker Willard Russell'dır. Güzel karısı Charlotte’u kanserden kaybetmiş olan yaslı adam, bütün totemlerine ve dualarına rağmen onu kurtaramamış olmanın suçluluğunu taşımaktadır. Seri katil bir çift olan Carl ve Sandy Henderson, uygun modeller bulup Amerika’nın otoyollarında fotoğraflarını çekip ardından onları öldürmek için diyar diyar gezmektedir. İnancı test edilen bir din adamı olan Roy ve fiziksel engelli, gitar sever yardımcısı Theodore ise çiğnedikleri kanundan kaçmaktadırlar. Tüm bunların ortasında ise William ve Charlotte'un yetim kalan oğulları Arvin Eugene Russell vardır. Kendisini birbirinden oldukça farklı olan bu insanların ortasında bulan genç adam, okulda zorbaların hedefi olan çocuktan şiddete meyilli bir adama dönüşmüştür. İkinci Dünya Savaşı'nın sonundan 1960'lara kadar bu karakterlerin hayatları nasıl bir hal alacaktır?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top