Hesabım
    Michael B. Jordan’lı “The Silver Bear” Yönetmenini Buldu!

    “The Silver Bear” uyarlamasını Gerard McMurray’nin yöneteceği duyuruldu.

    Son Durak”, “Creed: Efsanenin Doğuşu” ve “Black Panther” gibi filmlerle tanınan Emmy adayı başarılı aktör Michael B. Jordan’ın başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “The Silver Bear” yönetmenini buldu. 2017 yılında Sundance Film Festivali’nde prömiyer yapan “Burning Sands” ile çıkış yakalayan ve geçtiğimiz sene “İlk Arınma Gecesi” için kamera arkasına geçen Gerard McMurray’nin filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleneceği açıklandı.

    Derek Haas’ın 2008-2015 yılları arasında yayınlanan aynı isimli çok satan roman serisinden beyaz perdeye uyarlanan “The Silver Bear”, Columbus (Michael B. Jordan) isimli bir tetikçiye odaklanıyor. Uyuşturucu satıcılarından, Çek mafya babalarına kadar herkesle boy ölçüşebilen Columbus, yeraltı dünyasının en korkulan ve aynı zamanda saygı duyulan tetikçisi olarak bilinmektedir.

    Filmin yapımcı kadrosunda başrol Michael B. Jordan, Vishal RungtaMark Fasano ve Ankur Rungta gibi isimler yer alıyor. Prodüksiyonuna yakın zamanda başlanması beklenen filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top