Hesabım
    Kevin Costner ve Diane Lane Tekrar Bir Araya Geliyor!

    Gerilim filmi “Let Him Go” başrollerini belirledi.

    Daha önce “Man of Steel” ve “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filmlerinde birlikte rol alan iki Oscar sahibi Kevin Costner ve Oscar adaylığı bulunan Diane Lane üçüncü kez bir araya gelmeye hazırlanıyor. Başarılı ikili gerilim filmi “Let Him Go”nun başrollerini üstlenecek.

    Larry Watson’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “Let Him Go”da Kevin Costner emekli bir şerife, Diane Lane ise onun eşine hayat veriyor. Oğullarını kaybeden çift, Montana’daki çiftliklerinden ayrılarak Dakota eyaletlerinde medeniyetten uzakta yaşayan tehlikeli bir aileyle birlikte kalan genç torunlarını kurtarmaya karar verir. Ailenin yanına varan çift, tehlikeli ailenin torunlarını serbest bırakma gibi bir niyeti olmadığını çok geçmeden anlar.

    Filmin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını “Big Eden”, “Aile Bağları” ve “Monte Carlo” filmlerine imza atan Thomas Bezucha üstleniyor. Prodüksiyonuna önümüzdeki aylarda başlanması beklenen filmin yapımcı kadrosunda Paula Mazur ve Mitchell Kaplan yer alıyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top