Hesabım
    Ralph Fiennes'li "The White Crow"dan Poster Yayınlandı!

    Biyografik film "The White Crow"dan poster paylaşıldı.

    Biyografi ve dram türlerinde olacak olan The White Crow filminden bir poster paylaşıldı. Usta oyuncu Ralph Fiennes'in yönetmenliğini üstlendiği The White Crow filminin posterinde Rudolf Nureyev eşliğinde filme gelen övgülere tanık oluyoruz.

    Sovyet Rusya'sının Batı'ya açılan nadir bale sanatçılarından biri olan Rudolf Nureyev'in yaşamını anlatacak olan The White Crow'dan poster yayınlandı. Yayınlanan posterde Nureyev'i canlandıran ve ilk oyunculuk deneyimi olan Oleg Ivenko'yu ve filme yapılan övgüleri görme imkanı yakalıyoruz. Filmin yönetmen koltuğunda daha önce de Coriolanus ve The Invisible Woman filmleriyle yönetmenlik denemesi yapan, Harry Potter serisinin kötü kahramanı Lord Voldemort olarak akıllara kazınan Ralph Fiennes otururken filmin senaryosunu The Hours, The Reader, Wetherby, Page Eight gibi filmlerin senaristliği üstlenmesiyle tanıdığımız iki Oscar adaylığı bulunan David Hare kaleme aldı. Ayrıca film, Julie Kavanagh'ın Rudolf Nureyev: The Life kitabından uyarlandı. The White Crow'un oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes'in yanı sıra Rudolf Nureyev'e hayat veren Oleg Ivenko; Dark, Land of Mine, Kızıl Serçe, Zanlı gibi yapımların genç ve başarılı oyuncusu Louis Hoffman; Mavi En Sıcak Renktir'in yıldızı Adèle ExarchopoulosMurder on The Orient Express filminden tanıdığımız Ukraynalı oyuncu Sergei Pulonin gibi isimler yer alıyor.

    Ralph Fiennes'in hem yönetmen koltuğuna geçtiği hem de oyuncusu olarak yer aldığı The White Crow'ın konusu ise şöyle: The White Crow, efsanevi Rus balet Rudolf Nureyev'in hayatını konu ediyor. Nureyev'in 1961'de Sovyetler Birliği'nden Batı'ya kaçma girişimini ve KGB'nin kendisini durdurma girişimlerinin hikayesini anlatıyor. Film Nureyev'in fakir bir ortamda geçen çocukluğuna, devlet yardımıyla aldığı bale eğitimine, Kirov Balesi sayesinde hayatını değiştiren Paris ziyaretine odaklanıyor. Bu ziyaretinin ardından Fransa'ya yerleşmeye çalışan Nureyev sayesinde Doğu ile Batı'nın birleşimine tanık oluyoruz. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmezken, yurt dışındaki izleyicileriyle 22 Mart 2019 tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top