Hesabım
    Gerilim Filmi “They Cloned Tyrone” Başrolünü Buldu!

    Filmin başrolünü iki Emmy adayı Brian Tyree Henry üstlenecek.

    Gerilim türündeki “They Cloned Tyrone” başrolünü belirledi. “This Is Us” ve “Atlanta” dizileriyle iki yıl üst üste Emmy Ödülü’ne aday gösterilen başarılı Amerikalı aktör Brian Tyree Henry filmin başrolünü üstlenmek için görüşmelere başladı.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “They Cloned Tyrone”, bir dizi esrarengiz olay etrafında şekilleniyor. Olaylar yüzünden normalde bir araya gelmesi pek de mümkün olmayan üç adam hain bir hükümet komplosunun izini sürmek zorunda kalıyor.

    Filmin yönetmenliğini “Creed II: Efsane Yükseliyor”un senaristi Juel Taylor üstleniyor. Bu filmle birlikte ilk uzun metrajına imza atacak Taylor’a senaryoda Tony Rettenmaier yardım ediyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yapımcı kadrosunda ise yönetmen Taylor, senarist Rettenmaier, Stephen “Dr.” Love, Charles D. King ve Kim Roth yer alıyor.

    Geçtiğimiz sene oldukça yoğun ve başarılı bir sene geçiren Brian Tyree Henry’yi “Irreplaceable You”, “Hotel Artemis”, “White Boy Rick”, “Dul Kadınlar”, “If Beale Street Could Talk” ve “Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde” filmlerinde izledik. Aktörün gelecek projeleri arasında “Child's Play” yeniden çevrimi, Joe Wright imzalı “The Woman in the Window” ve Melissa McCarthy’li “Superintelligence” gibi yapımlar bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top