Hesabım
    Ryan Reynolds’lı “Free Guy” Vizyon Tarihini Aldı!

    Shawn Levy imzalı “Free Guy” vizyon tarihine kavuştu.

    2016 yılında “Deadpool” ile büyük bir çıkış yakalayan ve Altın Küre’ye aday gösterilen Ryan Reynolds’ın başrolünü üstlendiği aksiyon ve komedi filmi “Free Guy”ın vizyon tarihi belli oldu. Merakla beklenen filmin 3 Temmuz 2020 tarihinde sinemalara konuk olacağı açıklandı.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Free Guy”, yıllardır bir video oyununun içinde yaşadığının farkına varan bi banka memuruna odaklanıyor. Arka plan karakteri, yaşadığı dünyayı kapatmak isteyen oyunun yapımcılarını durdurmaya çalışıyor. Filmin senaryosuna Kurt Russell’lı “The Christmas Chronicles”ın senaristi Matt Lieberman imza atıyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda “Çılgın Bir Gece”, “Çelik Yumruklar” ve “Ge(n)ç Çıraklar” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2014 yılında “Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır” ile karşımıza çıkan Kanadalı yönetmen Shawn Levy oturuyor. Oyuncu kadrosunda 2017 yapımı “Kapan” ile hatırladığımız Lil Rel Howery, “Killing Eve”in yıldızı Jodie Comer ve “Stranger Things” dizisinden Joe Keery gibi isimlerin de yer aldığı filmin yapımcılığını ise başrol Reynolds, yönetmen Levy, Greg BerlantiSarah Schechter ve Adam Kolbrenner üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top