Hesabım
    "Ayin"in Yönetmeninin Yeni Filmi "Midsommar"dan Teaser!

    Korku filmi Midsommar'dan teaser paylaşıldı.

    Hereditary filmiyle başarıya ulaşan yönetmen Ari Aster'in, yeni filmi için hazırlıklara başladığı resmi olarak duyurulmuştu. Adı Midsommar olarak duyurulan filmin vizyon tarihi açıklanmış ve filmin konusuna dair ilk ipuçları verilmişti. Şimdi ise film şirketi A24 tarafından korku türündeki Midsommar filminden bir teaser paylaşıldı.

    Climax, Eight Grade, Mid90's, A Prayer Before Dawn, Hot Summer Nights, How To Talk To Girls At Parties, First Reformed, The Disaster ArtistIt Comes At Night gibi başarılı filmleri bünyesinde bulunduran A24, Ari Aster'in yeni filmi olacak olan Midsommar'dan bir teaser paylaştı. Teaser'da kadınlardan oluşan bir pagan topluluğu çizimini görme şansı yakalıyoruz. Filmin oyuncu kadrosunda Fighting With My Family'nin yıldız oyuncusu Florence Pugh, Black Mirror: Bandersnatch'in başarılı yüzü Will Poulter, komedi dizisi The Good Place'te Chidi olarak izlediğimiz William Jackson Harper, son olarak Eşitlik Savaşçısı, Kin, Strange Angel gibi yapımlarda gördüğümüz Jack Reynor, Stockholm Stories, Springfloden, Bron/Broen gibi yapımlarda izlediğimiz Julia Ragnarsson gibi isimler yer alacak. Midsommar filminin vizyon tarihi olarak ise 9 Ağustos 2019 tarihi verilmişti.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde filmin ritmi ve konusu ile ilgili şu şekilde bilgi sunulmuştu: Sakin bir başlangıç yapan film, kısa sürede korku türüne geçiş yaparak seyircilerine sıkışıp kalmışlık hissini sunacak. Aster'in yeni filmi, genç bir kadının ve onun erkek arkadaşının İsveç'te yerel bir pagan tarikatının avı haline gelene kadar başlarına gelenleri anlatan bir yolculuk filmi olarak tanımlanıyor. Filmin senaryosuna da imza atan yönetmen film için "Korku filmi haline gelen karanlık bir ayrılık filmi" tanımını yapıyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top