Hesabım
    Julia Roberts'lı "Sleeping With The Enemy" Yeniden Çekilecek!

    "Sleeping With The Enemy" filminin yeniden çekilmesi planlanıyor.

    Julia RobertsPatrick Bergin ve Kevin Anderson'ın başrolünde bulunduğu gerilim ve dram türlerindeki 1991 yapımı "Yatağımdaki Düşman" filminin yeniden çekilecek olması gündeme oturdu. Hollywood'un yeniden çekme girişiminde bulunduğu önemli filmlerden biri olan Sleeping With The Enemy için hazırlıklara başlandı.

    Yapımcı Damian Jones, Sleeping With The Enemy filminin yeniden çekilmesi için girişimlerine başladı. Fox Research ile birlikte geliştirme aşamasında bulunan filmin için Nia DaCosta ile anlaşılması planlanıyor. DaCosta, yeniden çekim korku filmi Candyman'in yönetmen koltuğuna oturacak olmasıyla biliniyor. Sleeping With The Enemy filmi 1991 yılında izleyicileriyle buluştuğunda gişede başarılı olmuş, ancak eleştirmenlerden çok da iyi eleştiriler alamamıştı. Ayrıca yapımcı Damian Jones'un gelecek projeleri arasında Tony ödüllü James Corden'lı tiyatro oyunu "One Man, Two Governers"ın beyaz perdeye aktarımının da bulunduğu bilinenler arasında yer alıyor. 

    Sleeping with the Enemy, saplantılı kocasından kurtulmaya çalışan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Laura, hayallerinin erkeğini bulduğunu düşünür. Martin ile mutlu giden ilişkileri evlilikle taçlanır. Aradan geçen dört yılın ardından ise herkes onların ideal çift olduğunu düşünür. Ancak işin aslı pek de öyle değildir. Martin, şiddete meyilli ve saplantıları olan bir adamdır. Kocasından gördüğü zulme daha fazla katlanamayan Laura çareyi kaçmakta bulur. Kocası dahil herkesi öldüğüne inandıran Laura, küçük bir kasabaya yerleşir. İzini kaybettirip yeni kimliği ile yeni bir hayata başlayan Laura, geçmişin korku yüklü hatıralarından kurtulamaz. Orada bir yandan komşusuna aşık olması ve diğer yandan kendini yeniden keşfetmeye çalışmasının ardından Martin’in ölmediğini keşfetmesi tüm kabuslarının gerçekleşmesine neden olur.

    Yeni filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ya da çekimlerine ne zaman başlanacağı bilinmemekle birlikte proje geliştirme aşamasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top