Hesabım
    Michael Jackson'ın Ailesi "Leaving Neverland"e Karşı Çıktı!

    Müzisyenin ailesi, "Leaving Neverland" belgeseline karşı çıktı.

    Kaybettiğimiz ünlü müzisyen Michael Jackson'ın yaşamının karanlık taraflarını anlatan Leaving Neverland isimli bir belgeselin gösterime sunulacağı duyurulmuştu. Öncelikle Sundance Film Festivali'ndeki izleyicileriyle buluşan belgeselin HBO kanalında Mart ayı içerisinde gösterileceği belirtilmişti. Ancak bu belgeselin içeriğinin Michael Jackson ile ilgili tüm düşünceleri değiştirebilecek olması büyük tepki topladı. Tepki gösterenler arasında Jackson'ın ailesi de yer alıyordu...

    Michael Jackson'ın istismar ettiği söylenen çocukların konuşturulduğu belgesel, tüm dünyada büyük ilgi topladı. İlgileri topladığı kadar çok tepki de çeken belgesele Jackson'ın hayranları karşı çıktı. Ayrıca karşı çıkanların arasında Jackson'ın ailesi de bulunuyordu. Verdikleri bir röportajda Tito, Marlon, Jackie ve Taj Jackson, akrabaları Michael Jackson'ın masum olduğunu savundu. CBS kanalındaki bir kanala çıkan Jackson'ın aile üyeleri, Michael Jackson'ın sahip olduğu Neverland çiftliğinde çocukları taciz ettiği iddialarını reddetti. Jackson'ın 2005 yılında görülen davasında mağdur taraftan olan Wade Robson ve James Safechuck, belgeselde konuşanlar arasında yer alıyordu. Sundance gösteriminden bugüne konu hakkında konuşmayan Jackson'ın ailesi, daha fazla sessizliğini korumadı. Jackson'ın kardeşi Jackie kardeşiyle doğduğundan beri yan yana olduğunu ve onun öyle biri olmadığını ifade etti. Jackson'ın yeğeni Taj ise sık sık onlarda kalmaya gittiğini ve ona karşı asla kötü bir davranışta bulunmadığını belirtti. Ayrıca Taj Jackson, amcasının tek suçunun karşı taraf gibi düşünememesi olduğunu savundu. Geçtiğimiz hafta ise Jackson ailesi HBO'ya dava açmıştı, ancak kanal belgeseli yayınlama kararlarında bir değişikliğe gitmedi.

    Tüm bu tartışmalar devam ederken, Michael Jackson'ın en karanlık dönemine değinen ve Neverland Çiftliği'nde Jackson'ın davet ettiği çocuklara cinsel istismarını konu edinen Leaving Neverland belgeseli HBO kanalında 3-4 Mart tarihlerinde yayınlanacak. 4 saat sürecek olan belgeselin iki bölüm halinde yayınlanması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top