Hesabım
    Tatiana Maslany ve Jay Duplass’lı “Pink Wall”dan Fragman Var!

    Bağımsız drama filmi “Pink Wall”un ilk fragmanı yayınlandı.

    Orphan Black” dizisinin Altın Küre adayı yıldızı Tatiana Maslany ve “Transparent” dizisiyle tanıdığımız Jay Duplass’ın başrollerini paylaştığı bağımsız drama filmi “Pink Wall”dan ilk fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

    Altı sahne. Altı sene. Jenna (Tatiana Maslany) ve Leon’un (Jay Duplass) ilişkisini şekillendiren altı önemli an. “Pink Wall”, bizi tanımlayan şeyleri, cinsiyet beklentilerinin baskısını ve hayat ve hırs arasındaki bitmek bilmeyen mücadeleyi inceliyor.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Sule Rimi, Kyle Lima, Ruth Ollman, Sarah Ovens ve T.J. Richardson gibi isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Tom Cullen üstleniyor. “The Five”, “Gunpowder” ve “Knightfall” gibi dizilerden tanıdığımız Galli aktör bu filmle birlikte ilk kez kamera arkasına geçiyor. Filmin yapımcı kadrosunda ise Maggie MonteithJamie Adams ve Richard Ellis yer alıyor. Prömiyerini önümüzdeki ay South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştirecek filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top